Puklo je i ovo!

Glumica i milijarder rastaju se nakon 30 zajedničkih godina, bili su poznat par, ali su intimu skrivali od javnosti!

Maria Furtwängler i Hubert Burda - 2 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 2 Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Furtwängler i Hubert Burda - 4 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 3 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 1 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 1 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 2 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 3 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 4 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 5 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 1 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 2 +4 Maria Furtwängler i Hubert Burda - 3 Galerija

Glumica Maria Furtwängler i medijski mogul Hubert Burda objavili su da se razvode nakon 30 godina braka.

Glumica Maria Furtwängler i medijski mogul Hubert Burda objavili su kako je njihovom braku došao kraj nakon 30 godina.

''Maria Furtwängler i Hubert Burda već neko vrijeme žive odvojeno. Oni su, i s obzirom na dvoje djece koju imaju, prijatelji i obitelj, i bit će to i ubuduće'', piše u njihovu službenom priopćenju.

Maria i Hubert bili su jedan od najpoznatijih njemačkih parova, a iako je mnoge zanimao njihov privatan život, dvojac je svoje intimne trenutke držao u tajnosti.

Zajedno imaju dvoje djece Elisabeth i Jakoba, a zanimljivo je da su unatoč velikoj razlici u godinama uspjeli održati svoj brak tako dugo.

Naime, 1991. godine na dan njihova vjenčanja Maria je imala 25 godina dok je Hubert napunio 51.

Maria je svoju glumačku slavu stekla u seriji ''Tatort'' u kojoj je glumica policijsku inspektoricu Charlotte Lindholm.

Još kao tinejdžerica doživjela je uspjeh u seriji ''Sretna obitelj'', a osim glumice Maria je i uspješna doktorica koja je završila medicinu u Francuskoj i doktorirala u Njemačkoj.

Burda je poznati njemački medijski mogul koji je vlasnik medijske grupe Burda. Njegova tvrtka svake godine dodjeljuje najpoznatiju medijsku nagradu u Njemačkoj BAMBI, a brinu se za brojne poznate novine poput Focusa, Ellea, Bunte i Burda Stylea.

Hubertu je Maria bila druga supruga, a milijarder je prije glumice bio u braku s Christom Mar, njemačkom povjesničarkom umjetnina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 +15 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata na Dolcu skinuo majicu i napravio pomutnju: "Kumice na aparatima!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 +10 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Celebrity Omiljena slatkica uhvaćena u prisnim trenucima s djevojkom koju je je ispočetka skrivala, sada želi da svi znaju koliko je zaljubljena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene