Bome joj je uspjelo!

Muža je skrivala i nije ga spominjala gotovo 60 godina, a sada je otkrila i zašto su toliko dugo izdržali zajedno!

Dolly Parton Dolly Parton Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Carl Thomas Dean Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Autumn Guzzardi, Dan Horton, Dolly Parton (Foto: Instagram) Katy Perry, Dolly Parton i Kacey Musgraves (Foto: Getty) Dolly Parton Dolly Parton +0 Dolly Parton Galerija

Ljubavna priča Dolly Parton i Carla Thomasa Deana

Američka ikona country glazbe i glumica Dolly Parton u braku je već gotovo 60 godina, a sada je otkrila u čemu se krije tajna dugovječnosti nje i supruga Carla Thomasa Deana.

Danas 77-godišnja Dolly i njezin suprug Carl upoznali su se u praonici rublja u Nashvilleu 1964. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Njihova ljubav ovih je dana bila jedna od tema radijske emisije na Radio 2, a Dolly je jasno objasnila zašto je njihov brak opstao.

"Zajedno smo 59 godina, hodali smo dvije godine, a onda smo odjednom proslavili 57. godišnjicu braka 30. svibnja. Mislim da se veliki dio našeg uspjeha skriva iza činjenice da smo iskreni i otvoreni i da imamo izopačen smisao za humor. On je lud, jako je zabavan i pametan", izjavila je Dolly.

Nastavila je rekavši da su uzajamna ljubav i poštovanje jedno prema drugom uvijek bili temelj njihove romanse.

"Tu su poštovanje i ljubav i jednostavno mi se sviđa! Znaš, svidio bi mi se i da mi nije muž, da je nečiji drugi muž, rekla bih, "Znaš onog Carla Deana, zar nije smiješan? Nije li on dobar tip?". I mislim da se tu radi samo o međusobnom poštovanju i jednostavno se volimo", zaključila je.

Dolly je rekla i da jako cijeni mišljenje svog supruga, ali on joj nikada ne daje iskren odgovor na okrutan način.

Inače, Dolly je sve ove godine uspješno krila muža od javnosti rijetko ga je spominjala.

No onda je početkom ove godine ipak odlučila progovoriti i otkriti nešto više.

"On je samotnjak i ne voli se baš družiti ni s kim osim sa mnom, ali kad sam kod kuće, jer nije tip za izlaske i socijalizaciju", kazala je pjevačica za Entertainment Tonight.

"Voli živjeti na farmi i godinama vodi brigu o našem imanju", dodala je, a zatim je otkrila i pokoji detalj o njihovu odnosu.

Ranije je otkrila i da se s mužem nikada ne svađa te da je to tajna uspješnog i dugog braka.

Pjevačica je zadnju fotografiju s mužem objavila prije dvije godine, a mnogi njezini obožavatelji tek su ga tada prvi put imali priliku vidjeti jer su njihove zajedničke fotke zaista prava rijetkost.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 +20 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nekad i sad Ni goli trbuh nije skrenuo pažnju sa zaleđenog lica nekoć najljepše glumice, više nikome nije jasno zašto tako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 +25 Meghan Markle i princ Harry - 4 Celebrity Prpošna i vesela Meghan Markle uhvaćena u nezgodnom trenutku, namrgođeni princ Harry nije ju pretjerano doživio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene