Brojke sve govore

Konstrakta potpuno pomela konkurenciju u drugom polufinalu Eurosonga, a naglo se promijenilo i stanje na kladionicama

Konstrakta Konstrakta Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 3 +0 Konstrakta ispraćena u Torino - 1 Galerija

Konstrakta ima najgledaniji nastup iz druge polufinalne večeri Eurosonga, a naglo je skočila i na kladionicama.

Predstavnica Srbije na Eurosongu, Ana Đurić Konstrakta, s pjesmom "In Corpore Sano" oduševila je Europu i plasirala se u finale natjecanja.

Pogledaj i ovo Konstrakta Novih deset! Srbiju ćemo gledati u finalu Eurosonga, a evo i koje su preostale zemlje koje su izborile svoje mjesto!

Video njezina nastupa dospio je na sam vrh trending liste na YouTubeu te je s preko 1,8 milijuna pregleda uvjerljivo najgledaniji od svih ostalih u drugoj polufinalnoj večeri.

Nakon nastupa na eurovizijskoj pozornici Konstrakti su se naglo povećale i šanse za pobjedu na natjecanju i na kladionicama je s 10. mjesta skočila na osmo.

S Konstraktom je u Torinu pljeskala cijela publika koja je i uglas pjevala njezine stihove "Umetnica mora biti zdrava, biti zdrava...", a to su joj zapjevali i novinari kada se pojavila na konferenciji za medije. Njezinim nastupom oduševljeni su i korisnici društvenih mreža.

Zanimljivo je spomenuti i da se Konstrakta ovim nastupom upisala u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim, te je jedina ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Finale Eurosonga održava se u subotu, 14. svibnja.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +12 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica glavna je zvijezda plaže u Miamiju, a nije promaknula čak ni tamošnjim paparazzima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene