Nestvarni prizori

Na glavnom trgu u Zagrebu pod okriljem noći odvila se prava filmska akcija, a zbog opasnosti morala je odstupiti i glavna zvijezda!

Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 4 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 4 Tomislav Miletić/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 1 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 2 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 3 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 4 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 5 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 6 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 7 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 8 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 9 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 10 +18 Zagreb: Snimanje filma Canary Black na Trgu bana Josipa Jelačića - 11 Galerija

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu snimane su akcijske scene za film "Canary Black", u kojima je Kate Beckinsale zamijenila dublerica.

Ovih dana na raznim lokacijama u Zagrebu snima film "Canary Black" s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi, a u noći s utorka na srijedu filmska kulisa postao je Trg bana Josipa Jelačića.

Pogledaj i ovo Romina Tonković - 3 Ravno s filmskog seta! Domaća glumica otkriva tajne holivudskog hita koji se snima u Zagrebu, dobila je angažman o kakvom sanjaju svi mladi glumci!

Zbog snimanja je Trg bio zatvoren za prolaznike, a građani koji su se okupili oko ograde svjedočili su pravoj filmskoj akciji.

Jurnjava, prevrnuti automobili i vatrogasci u akciji neki su od prizora koji su se mogli vidjeti na glavnom zagrebačkome trgu, a neke scene snimljene su i u tramvaju.

Glavnu zvijezdu Kate Beckinsale u opasnim je scenama zamijenila dublerica.

Kate u filmu tumači ulogu Avery Graves, vrhunske operativke CIA-e koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svojeg otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu.

U vodećoj ulozi pridružuje joj se kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala "Anatomija jednog skandala" i "Obi-Wan Kenobi".

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kinohitova "96 sati" i "Pepermint", dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. Zvučnim imenima svjetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Thierry Arbogast, koji je radio na velikim hitovima Luca Bessona "Peti element" i "Lucy", dok je za scenografiju zadužen Sebastian Krawinkel, poznat po svojem radu na filmovima "Put oko svijeta u 80 dana" i "Najtraženiji čovjek".

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda osvanula u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli, hoće li stvarno u ovome bodriti Vatrene u Katru?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene