Nije mogla odoljeti

Pogledajte u kojem to jelu uživa Ivana Knoll prije odlaska iz domovine, ovakav obrok od nje mnogi ne bi očekivali!

Ivana Knoll na Instagramu - 1 Ivana Knoll na Instagramu - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll na Instagramu - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +20 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll nedavno se pohvalila kako će ponovno krenuti u teretanu i jesti zdravo, ali čini se da je sve palo u vodu kad je vidjela jelo koje gotovo svi obožavaju.

Ivana Knoll nedavno se pred svojim pratiteljima pohvalila kako će opet s početkom jeseni krenuti u teretanu te vježbati svoju formu, a i da će se posvetiti zdravoj prehrani.

Međutim, čini se da je Ivana na tren zaboravila što je rekla pa se počastila jelom uz koje ju na prvu nitko ne bi povezao.

Prije nego opet otputuje u Ameriku, Knoll je svoje nepce zadovoljila tradicionalnim jelom koje gotovo svi obožavaju – ćevapima i lukom.

Na svojoj Instagram priči snimila je kako jede ovu deliciju, a uz to su na stolu bile i lepinje i kajmak.

''Da se zasitim prije Amerike'', napisala je kratko na fotografiju.

A prije nekoliko dana pohvalila se kako jede tjesteninu u Milanu, a u restoranu na ulici sjedila je u kratkim bež hlačama, crnom korzetu te visokim čizmama tigrastog uzorka koje su istaknule njene duge noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivanu često prozivaju za pretjerano uređivanje svojih fotografija i snimki, no svejedno je na Instagramu vjerno prati čak 3,2 milijuna ljudi. Većinu tih pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet.

Posljednjih nekoliko mjeseci baza joj je Miami, a tamo se druži i sa svjetskim zvijezdama, poput glumca Leonarda DiCaprija, repera Drakea, košarkaša Shaquillea O'Neala i drugih.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 +26 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Celebrity Najljepša sportska novinarka objavila fotografije s malenom kćeri pa rastopila milijune pratitelja: "Svaka mama zna o čemu pričam"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene