baš ga je istaknula!

Danijela Dvornik objavila fotku u bikiniju, a svima je u oko upao ukras na nozi koji je nemoguće ne primijetiti!

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +2 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik objavila je fotografiju s plaže u jednodijelnom kostimu s unučicom u naručju, a svi su primijetili njezinu plavu tetovažu na nozi.

Danijela Dvornik podijelila je fotografiju s plaže na kojoj pozira u jednodijelnom crnom badiću s unučicom u naručju, a do izražaja posebno dolazi njezina plava tetovaža na nozi.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 1 Godinama je trpjela Danijela Dvornik bila je na operaciji koju je već dugo planirala, otkrila je kako je sve prošlo: ''Kao što vidite...''

"Sreća", napisala je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

A njezini fanovi odmah su primijetili tetovažu:

"Danci jeli to prava tattoo", "Cool tattoo", "Jako mi se sviđa tetovaža, top je", "Zanimljiva tetovaža".

Naime, riječ je o staroj Danijelinoj tetovaži koju je obnovila plavom bojom kako bi što više došla do izražaja.

Osim toga, komentirali su i to koliko je slatka njezina unučica:

"Preslatka je", "Bakino pile malo", "Slatkica", "Bebica", "Koliko ljepote na jednoj slici", "Ne zna se tko je sretniji".

Danijela rado s fanovima dijeli trenutke iz teretane u kojima naporno vježba kako bi tijelo zadržala u zdravoj formi.

Nedavno se pohvalila i poklonom starim 33 godine koji joj je njezin preminuli suprug Dino Dvornik kupio za rođendan, a riječ je bila o šeširu.

Često na društvenim mrežama Danijela s pratiteljima dijeli kako provodi dane, što je kod nje novo i čime se bavi, na Instagramu je prati više od sto tisuća ljudi, a njezine objave nerijetko izazivaju reakcije i pokreću rasprave.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek +7 Matija Cvek Celebrity Matija Cvek objavio fotografiju s pjevačicom koju regija obožava i sve iznenadio: "Zbližili smo se..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene