Imaju ih dovoljno!

Mrle otkrio tajnu gaća u kojima nastupa Let 3: "Mislili smo na sve, ponosno ih nosimo nezapaljive"

Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Prodanović Prlja Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 Let 3 - 5 Let 3 Let 3 Let 3 +21 Let 3 - 3 Galerija

Damir Martinović Mrle otkrio je nakon nastupa na Eurosongu dosad nepoznate detalje o gaćama u kojima se s dečkima iz Leta 3 pojavio na pozornici.

Članovi benda Let 3 poznati su po svojim osebujnim i maštovitim odjevnim kreacijama u kojima se pojavljuju na nastupima i koje su im kroz godine postale zaštitni znak, a sada je konačno otkrivena i tajna bijelih gaćica u kojima su se pojavili na pozornici Eurosonga.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna groznica se ne stišava Sve je više fan grupa Baby Lasagne: "Prvi put u povijesti napisana je službena himna za nekog izvođača na Eurosongu..."

"Mislili smo na sve, sa sobom smo u Liverpool ponijeli dovoljno bijelih pamučnih gaćica i potkošulja koje je specijalno za nas napravio Galeb. BBC nam je, naime, rekao da ne smijemo imati odjeću koja bi se mogla zapaliti na sceni, pa sad ponosno nosimo posebne nezapaljive gaće", izjavio je Damir Martinović Mrle za Jutarnji list nakon nastupa kojim su osigurali finale natjecanja.

Dečki su uspjeh slavili u jednom od liverpulskih pubova u kojem su se družili s obožavateljima koji su ih došli podržati, kao i s članovima obitelji koji nisu krili koliko su ponosni na njih.

U finale Eurosonga prošli su i predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norvešk, a ono će biti održano u subotu, 13. svibnja, prije toga čega i druga polufinalna večer u četvrtak, 11. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +25 Let 3 Zanimljivosti Evo kakve su reakcije stranaca na prolazak Leta 3 u finale, a jedan komentar se ponavlja i ističe od drugih!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić +24 Anđa Marić Celebrity Anđa Marić završila na hitnoj, pokazala groznu ozljedu stražnjice nakon nezgode: "Ovo je bilo u meni"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene