"Kad vidim ovakve poruke...''

Lijepa kći našeg glumačkog para u suzama se javila pratiteljima na Instagramu: "Bojim se. Toliko se bojim. I toliko sam zahvalna...''

Buga Marija Šimić - 1 Buga Marija Šimić - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Buga Marija Šimić - 2 Buga Marija Šimić - 3 Buga Marija Šimić - 1 Buga Marija Šimić - 2 Buga Marija Šimić - 3 Buga Marija Šimić Marija Buga Šimić - 1 Marija Buga Šimić - 2 Marija Buga Šimić - 3 Buga Marija Šimić - 1 +10 Buga Marija Šimić - 2 Galerija

Buga Marija Šimić nakon odlaska roditelja u Kinu preuzela je vodstvo kazališta "Mala scena" pa otkrila što posjetitelji misle o njezinu radu.

Naša mlada glumica i operna pjevačica Buga Marija Šimić, poznata i kao kći slavne Vitomire Lončar i Ivice Šimića, na svom se profilu na Instagramu javila u suzama i podijelila što posjetitelji misle o njezinu radu u kazalištu.

"Dakle, pa ovo je instantan povratak u djetinjstvo. Hvala vam! Kazalište s dušom i puno ljubavi! Jedne od najljepših uspomena iz djetinjstva su mi vaše predstave. A sada mi suze na oči krenu kada moja djeca imaju priliku gledati vaše predstave!", napisala joj je jedna  pratiteljica, a Buga je tu poruku podijelila s fotografijom na kojoj plače.

Zatim je glumica ispod te fotografije opisala i svoje emocije te ih podijelila s pratiteljima i javnosti.

"Kad vidim ovakve vaše poruke prvo počnem plakati od sreće i ljubavi (ja sam apsolutna plačip*zda), a onda me uhvati ogroman, ogroman strah. Ta vaša sjećanja, vaša veza s nama nastala je vjerojatno prije nego što sam se ja rodila. Kad sam ja još bila samo misao Svemira, Mala scena već je davala. Stvarala. Voljela. Živjela. Ostavljala svoje tragove", krenula je pa dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buga Marija Simic (@bugamarijasimic)


"Kad me pitaju kako je bilo odrastati uz roditelje umjetnike, jednu stvar zapravo nikad ne spomenem. Jer ju je teško objasniti. Nas u obitelji uvijek je bilo četvero. Mala scena moja je velika sestra. Moja druga mama. Moja kuća i moja obitelj. Ona je za nas uvijek bila živo biće. Njezino se prisustvo toliko snažno osjeća. Ona je nit koja nas veže i kad ne želimo biti vezani. Ona je svjetlo kad je sve ostalo tama, ona pumpa život u svakog od nas kad ga nigdje drugdje ne možemo pronaći. Ona nas spaja kad se razdvajamo i dio je naših zagrljaja kad se volimo najjače. I kad shvatim kroz ove poruke što je stvoreno prije mene i što mi je zatim predano u ruke - bojim se. Naklonim se u glavi svojim roditeljima i zamolim Malu scenu da me vodi", pa otkrila kako bi voljela nastaviti njegovati njezin duh:

"Da ju mogu čuvati, paziti, njegovati kako bi Ona mogla nastaviti davati vama. Svjesna sam kolika je Njezina moć ogromna, vidim to na svakom koraku i svaki dan kad ustajem samo se nadam da ću je biti dostojna. Zbog vas. Zbog onoga što kroz Nju u vama ostavljamo. Jer znam koliko je veliko. Ja sam samo Njena čuvarica. Mi smo imali privilegiju da nas je Ona odabrala da je pazimo. Ali mi, njezini čuvari, prolazni smo. A Ona. I ono što Ona u vama ostavlja. U svima nama ostavlja - veliko je kao Svemir. I vječno je. I nadam se, toliko se nadam, da kad dođete k nama, da ćemo vam uspjeti prenijeti to. Nju. I njenu čaroliju. Ljubav samu. Jer nitko ne voli, nitko nije Ljubav kao - Ona", a onda za kraj poručila:

"Bojim se. Toliko se bojim. I toliko sam zahvalna. Previše za moje malo ljudsko srce. Sva sreća da radim umjetnost. Inače bi puklo vjerojatno".

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +25 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Zbog ovih golišavih prizora Nives Celzijus poželjela je našu voditeljicu vidjeti uživo: “Da donesem konačnu odluku, ne znam koji mi je draži…”

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 1 +31 Albina Grčić Celebrity Naša pjevačica nakon prekida duge veze objavila još jednu senzacionalnu fotku uz zanimljivu poruku za koju se svi pitaju je li upućena nekome!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene