Ajoj!

Evo u kakvoj se avanturi našla naša lijepa glumica na putu do važnog odredišta: "Krdo krava i divljih pasa, a on me za*ebava!"

Bojana Gregorić Vejzović - 4 Bojana Gregorić Vejzović - 4 Bojana Gregorić Vejzović/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Nevena Rendeli Vejzović, Mak Vejzović, Majda Bekić Vejzović, Zoe Vejzović, Enes Vejzović, Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 +11 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović objavila je na svom profilu na Instagramu video koji je snimio njezin suprug Enes Vejzović, a koji je nasmijao njezine pratitelje.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović imala je premijeru svog novog filma "M" u Skopju kamo je putovala automobilom u društvu svog supruga Enesa Vejzovića, a čini se da je vožnja do tamo bila prava avantura.

"Između nešto auto-ceste putujemo kroz makadam, krdo krava i divljih pasa... Imam premijeru večeras u Skoplju, i ječmenac veličine jaja... A on me za*ebava", napisala je Bojana uz video koji je snimio Enes, a u kojem ona užurbano prelazi cestu u Prizrenu na Kosovu, a koji je ona podijelila u priči na Instagramu.

Nešto kasnije javila se s odredišta i pokazala da su ipak sretno stigli, te objavila fotografije s premijere na kojoj je zablistala u crnoj haljini.

"Jako sam ponosna što sam dio filma "M". Jedva čekam da ga svi pogledate. Hvala Vardan Tozija, kakav sjajan film si napravio. Hvala Anita Juka", poručila je Bojana u objavi.

Bojana i Enes su prije nekoliko dana bili u Dubrovniku gdje je otvorena izložba "Laka je mladost" čiji je autor Enesov pokojni otac Fadil Vejzović. Glumačkom paru u toj se prigodi pridružila i 12-godišnja kćer Zoe, koja je slika i prilika svoje mame. Sretna obitelj spremno je pozirala fotografima i nedostajao im je samo sin Raul, a Enes je Bojanu i strpljivo fotografirao i za Instagram.

Inače, Bojana je od supruga Enesa starija pet godina, a par je u sretnom braku od 2006.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje spota za singl Obsesion - 1 Snimanje spota za singl Obsesion - 2 Tina Walme Valentina Walme - 1 +27 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Zanimljivosti Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 2 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 +26 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Celebrity Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene