izgleda fenomenalno!

Jedna od omiljenih domaćih glumica progovorila je o velikom gubitku kilograma: "Bila je to jedna poštena borba..."

Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri - 1 Ana Begić Tahiri - 2 Ana Begić Tahiri - 3 Ana Begić Tahiri - 4 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 +7 Ana Begić Tahiri u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Galerija

Ana Begić Tahiri na Instagramu je otkrila je koliko je zadovoljna svojim izgledom te koja je tajna njezine sve bolje figure.

Glumica Ana Begić Tahiri u posljednje vrijeme oduševljava nas svojim besprijekornim izgledom.

Pogledaj i ovo Ana Begić Tahiri velika transformacija Naša glumica smršavjela je čak 15 kila, a sada je novu figuru istaknula u seksi kožnom izdanju!

Ovog puta na Instagramu je ispod jedne fotografije u opisu ispričala i kako je došla do takve figure, ali i kako se osjeća.

Odjevena u crne hlače i bluzu sa valovima u kosi i osmijehom na licu, poručila je:

"Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to jedna poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

Pratitelji su joj u komentarima uputili niz komplimenata i poslali ogromnu podršku:

"Predivna! Dokaz da su godine samo broj i da nikada nije kasno", "Sijaš djevojko", "Izgledaš fenomenalno, ali meni si oduvijek predivna", "Izgledaš i zračiš predivno".

Podsjetimo, Ana je krajem prošle godine izgubila 15-tak kilograma i to nakon što je imala problema sa zdravljem.

"To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40.-e to ti je najljepši period tvog života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i eto jedan hormonalni poremećaj teški. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene”, ispričala je Ana u emisiji Zdravlje na kvadrat.

Kaže kako ju kritiziraju jer nikada ne doručkuje, a večera obično nakon predstave jer punog trbuha, dodaje, i nije baš lako glumiti. Ljubitelj je svega u prehrani, i ne uskraćuje si ništa!

“Danas smo pričali o tome na probi u kazalištu. Da imaš jedno jelo koje bi izabrao da jedeš doživotno bila bi sarma, jer tu imaš i meso i zelje i rižu! I prodala bih se za slatko", priznala je.

Najveća podrška tijekom cijelog procesa bila joj je upravo obitelj - kćer i muž bili su joj ujedno najbolji i najgori kritičari.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 +25 Tina Katanić - 3 Celebrity Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Pogledajte haljinu zbog koje su sve oči bile uprte u jednu od najbogatijih Hrvatica, zbog manjka materijala ne bi je svatko nosio!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene