Otkriven i naziv!

Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

Marisa Abela i Eddie Marsan Marisa Abela i Eddie Marsan Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marisa Abela i Eddie Marsan - 2 Marisa Abela i Eddie Marsan - 1 Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) +6 Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Galerija

Gotovo 12 godina nakon smrti Amy Winehouse započela je produkcija biografskog filma o životu britanske ikone soula.

Redateljica Sam Taylor-Johnson na Instagramu je izvijestila da je u Londonu počelo snimanje filma "Back to Black", koji je naziv dobio po Amynu drugom albumu.

Pogledaj i ovo Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Tužno! Producent Amy Winehouse objavio je posljednju glasovnu poruku koju mu je poslala, prošlo je 11 godina od njezine smrti

Objavila je i prvu fotografiju glumice Marise Abele transformirane u slavnu pjevačicu s visoko podignutom kosom, tetovažama i karakterističnim velikim naušnicama. Radnja filma prati Amyne živopisne rane godine života u Londonu i njezino intenzivno putovanje do slave.

Taylor-Johnson najpoznatija je po filmskome hitu "50 nijansi sive" i po biografskom glazbenom filmu "John Lennon: Dečko koji ne obećava" ("Nowhere Boy").

Mlada britanska glumica Marisa Abela (26) zvijezda je HBO-ove TV serije "Industry", a objavila je fotografiju na kojoj stoji ispred velikoga grafitnog portreta Winehouse. "Volim te, Amy", napisala je ispod fotografije.

Scenarij za film napisao je Matt Greenhalgh, scenarist debitantskoga igranog filma Taylor-Johnson iz 2009. o Johnu Lennonu, a zajednički ga produciraju Focus Features, Monumental Pictures i Studiocanal.

"Prvi put sam vidjela Amyn nastup na talent showu u džez-klubu u Sohou i odmah je bilo očito da nije samo riječ o talentu... Ona je bila genijalna. Osjećam se i uzbuđeno i ponizno jer imam priliku realizirati i u kina dovesti Amynu prekrasnu, jedinstvenu i tragičnu priču, popraćenu najvažnijim dijelom njezine ostavštine – njezinom glazbom", rekla je o filmu među ostalim njegova redateljica.

Osim svojim veličanstvenim glasom i velikim glazbenim hitovima, Winehouse je punila stranice novina i zbog svojega ponašanja. Godinama se borila s ovisnošću o alkoholu i drogama. Umrla je 23. srpnja 2011. od trovanja alkoholom u dobi od samo 27 godina.

Britanski redatelj Asif Kapadia 2015. snimio je dokumentarac o životu nesretne pjevačice pod nazivom "Amy", za koji je dobio Oscara.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +35 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll na meti kritika zbog novih razgolićenih fotografija: "Pretjerala si, promijenila si cijeli oblik!"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga In Magazin: Jelena Rozga - 3 In Magazin: Jelena Rozga - 4 +19 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga razočarana zbog poteza na koji je bila prisiljena: "Žao mi je najviše zbog moga grada, moga Splita"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene