DALEKO OD SVIH

KAKAV OBRAT "Bili smo na rubu razvoda, a sad novi život počinjemo u Kini"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vitomira Lončar progovorila je o svojoj četiri desetljeća dugoj ljubavi s Ivicom Šimićem i priznala da su bili na rubu razvoda.

Poznata glumica i producentica Vitomira Lončar prošli tjedan otputovala je u Kinu gdje zajedno sa suprugom Ivicom Šimićem započinje novi život.

Pogledaj i ovo showbuzz Do daljnjega Naša glumica vratila se u Hrvatsku iz Kine: "Živi smo i zdravi, ali i izbačeni iz svog života"

U gradu Xi'anu supružnici su pronašli priliku za napredovanje u poslu, a daleka destinacija pokazala se i kao idealna solucija za bijeg od svih nakon što su prije nekoliko godina skoro okončali svoju ljubav dugu čak četiri desetljeća.

"Svaki brak ima svoje uspone i padove, pa tako i naš. Puno smo toga prošli zajedno i istina je da smo prije nekoliko godina razmišljali i o rastavi", otkrila je Vitomira.

Par je u braku 22 godine, a Vitomira priznaje da je još prije 42 godine kad je prvi put vidjela Šimića znala da je on čovjek njezina života. Upravo zbog toga znala je da se za njega isplati boriti.

"Uz puno truda, bračne terapije i savjetovanja uspjeli smo prebroditi krizu i sada živimo novu mladost", rekla je Vitomira u intervjuu za Gloriju.

Proslavljena glumica ne žali za odlaskom, a najteže joj je pao rastanak s kćeri Bugom. Talentirana 23-godišnjakinja ostala je u Hrvatskoj kako bi privela studij opernog pjevanja kraju, no ni ona ne ostaje ovdje još dugo.

"Buga je prošla na audiciji za operni studio u Bernu, dobila je stipendiju i sljedeće dvije godine živjet će u Švicarskoj", otkrila je ponosna majka.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene