Daniela Marasović Krstulović

Opara je postao gradonačelnik Splita. No, tko je prva dama tog grada?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Andro Krstulović Opara (HDZ) novi je splitski gradonačelnik. Prema privremenim rezultatima osvojio je 46,19 posto glasova, dok je Željko Kerum osvojio 44,30 posto. I tako je Opara postao prvi čovjek Splita. No, tko je prva dama tog grada?

Andro Krstulović Opara je u utrci za splitskog gradonačelnika na lokalnim izborima imao najbolju moguću podršku - i to onu supruge Daniele Marasović Krstulović. Ovaj uspješan par može se pohvaliti s 30 godina braka iza sebe u kojem imaju troje djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Uhvaćeni u gužvi Političari izveli supruge s kojima se ne pojavljuju često u javnosti

Daniela Marasović Krstulović je liječnica-internistica, subspecijalistica reumatologinja i klinička imunologinja u Kliničkom bolničkom centru Split te docentica na Medicinskom fakultetu u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Ova akademski obrazovana prva dama Splita voli slušati rock glazbu, a uza sve poslovne i obiteljske obveze stigne naći i vremena za sebe pa se tada bavi plivanjem, skijanjem i pješačenjem.

"Nakon trideset godina života s Androm, zajedničkih pothvata, podizanja obitelji i naših karijera, potpuno sigurno mogu reći kako je Andro u našim najzahtjevnijim trenucima uvijek bio spreman za iskorak umjesto za oprezno i suzdržano kalkuliranje. Zbog njegovih profesionalnih izazova u više navrata živjeli smo izvan Splita, ali smo uvijek bili suglasni u tome da se želimo vratiti u Split i baš ovdje podizati obitelj. Uvijek sam znala da njegovu privrženost obitelji dijelim s njegovom ljubavi prema Splitu", prenosi Slobodna Dalmacija njezinu izjavu o suprugu prije nego je postao gradonačelnik Splita.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene