VJEŽBANJE U VODICAMA

Vaterpolist Antonio Petković osobni je izaslanik predsjednice RH na Aktivnoj Hrvatskoj u Vodicama

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Antonio Petković, hrvatski reprezentativac i aktualni osvajač Regionalne lige s HAVK Mladost, osobni je izaslanik predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović na treningu sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji će se ove subote, 25. svibnja u 18 sati održati na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama.

Šibenčanin sa zagrebačkom adresom s Barakudama je osvojio dva srebra, na Svjetskom prvenstvu 2015. i Olimpijskim igrama 2016. godine. Antonio je zapaženu klupsku karijeru ostvario u Italiji gdje je čak bio i najbolji strijelac prošle sezone s impresivnih 70 pogodaka. Ove godine kao jedan od najboljih strijelaca pomogao je svojem HAVK Mladost do povijesnog uspjeha osvajanja Regionalne vaterpolske lige.

Antonio će svoje bogato sportsko iskustvo podijeliti sa stotinu vježbača u Vodicama. Trening će voditi jedna od naših najpoznatijih trenerica Asja Petersen koja će po prvi puta Vodičanima predstaviti Focus point tehniku koja je oduševila brojne sportaše ali i rekreativce. Trening traje sat vremena i za ovu priliku bit će prilagođen tako da se mogu pridružiti različite dobne skupine. Program će voditi Renata Sopek.

Uz sam trening, stručni partneri projekta educirat će o važnosti zdravog i aktivnog života. Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija hrane vježbačima će prenijeti najnovija saznanja iz područja medicine, kineziologije i nutricionizma. Trening u Vodicama održava se u suradnji s gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Definicija Hrane, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Za trening u Vodicama potrebno se prijaviti putem službene web stranice projekta: www.aktivnahrvatska.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene