Potpuno drugačiji!

Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

Dennis Franz - 4 Dennis Franz - 4 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Franz - 9 Dennis Franz - 8 Dennis Franz - 10 Dennis Franz - 6 Dennis Franz - 4 Dennis Franz - 3 Dennis Franz - 2 Dennis Franz - 1 Dennis Franz - 5 Dennis Franz - 7 +3 Dennis Franz - 1 Galerija

Dennis Franz viđen je u Kaliforniji prvi put nakon dugo vremena, a mnogi ga u novom izdanju ne bi prepoznali.

Omiljeni glumac ''Njujorških plavaca'' Dennis Franz izgledao je neprepoznatljivo dok je išao na ručak sa svojom suprugom Joanie Zeck u Pan e Vino u Montecitu. Viđen je u javnosti nakon dugo vremena, a mnogi ga danas ne bi uopće prepoznali.

Glumac je za svoj poslijepodnevni izlazak odabrao tamnoplavi džemper s crvenom košuljom i plave traperice. Nosio je i sive tenisice, a na licu je imao naočale s tankim okvirima.

Prorijeđena kosa glumačke zvijezde ostala je malo dulja straga i potpuno je sijeda, a pustio je i bradu, koja je također potpuno sijeda.

Njihove fotografije možete pogledati OVDJE.

Dennis i Joanie u braku su od 1995. godine, a Joanie ima dvije kćeri iz prethodnog braka, Triciju i Kristu, koje je Dennis u međuvremenu posvojio.

Dennis je poznat po svojoj glavnoj ulozi u seriji ''Njujorški plavci'' kao detektiv Andy Sipowicz od 1993. do završetka serije 2005.

Osim u ''Njujorškim plavcima'', glumio je i u ''Gradu anđela'', ''Umri muški 2'', ''Obučena da ubije'' i ostalima.

U ''Njujorškim plavcima'' Dennis je imao sina Thea Sipowicza, kojeg je glumio Austin Majors. Nažalost, glumac je u veljači ove godine preminuo od predoziranja fentanilom. Pronađen je u prihvatilištu za beskućnike u Los Angelesu nakon što se godinama borio za karijeru u glazbenoj industriji.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 +29 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Celebrity Peco i Silvia u službenom izlasku, s njihovih osmijeha pažnju su skrenule njezine noge u ultrakratkoj sako-haljini

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco - 9 Blanca Blanco - 1 Blanca Blanco - 8 Blanca Blanco - 7 +24 Blanca Blanco - 6 Celebrity Svijet ju je zapamtio kad je slučajno pokazala međunožje na Oscarima, a godinama je u vezi s kolegom koji je od nje stariji 30 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene