Za pamćenje

Željko Bebek po prvi puta napunio Arenu Varaždin i oduševio okupljenu publiku

Željko Bebek u Varaždinu - 12 Željko Bebek u Varaždinu - 12 PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek u Varaždinu - 13 Željko Bebek u Varaždinu - 12 Željko Bebek u Varaždinu - 11 Željko Bebek u Varaždinu - 10 Željko Bebek u Varaždinu - 9 Željko Bebek u Varaždinu - 8 Željko Bebek u Varaždinu - 7 Željko Bebek u Varaždinu - 6 Željko Bebek u Varaždinu - 5 Željko Bebek u Varaždinu - 4 +2 Željko Bebek u Varaždinu - 3 Galerija

Željko Bebek prvi je put napunio Arenu Varaždin i odmah oduševio okupljene, a ovo je bio jedan od rijetkih prostora u kojima ovaj pop-rock pjevač još nije nastupio.

Iako je u svojoj dugogodišnjoj, kako solističkoj, tako i karijeri frontmena nekadašnjeg Bijelog dugmeta, punio najglasovitije koncertne prostore cijele regije, Željko Bebek upravo je ''osvojio'' i Arenu Varaždin. Tako se ostvarila i njegova dugogodišnja želja, ali i želja publike, u kojoj se, osim Varaždinaca, našao i veliki broj gostiju i iz svih okolnih mjesta. Svi oni ovaj su prednovogodišnji koncert vidjeli kao sjajnu priliku za ispratiti godinu na izmaku i to uz jednog od najznačajnijih pop-rock pjevača ovih prostora.

U večeri punoj emocija, velike hitove, među kojima i neke od najljepših ljubavnih pjesama koje su obilježili odrastanje i zaljubljivanje mnogih generacija, poput 'Da je sreće bilo', 'Laku noć, svirači', 'Oprosti mi što te volim', 'Tijana', 'Ja po kafanama', 'Ono nešto naše' , 'Ako voliš ovu ženu', 'Kupit ću nam sat', 'Selma', 'Ima neka tajna veza' i mnoge druge, ovaj je put, zajedno s legendarnim pjevačem, uglas otpjevalo nekoliko tisuća ljudi.

Nenadmašna interpretacija uz karakteristični i moćni vokal, prepoznatljiva boja glasa, neodoljivi šarm i nepresušna energija na pozornici, i ovaj su se put, uz sjajni prateći bend, pokazali kao Bebekova dobitna kombinacija za ostaviti trag u srcima Varaždinaca do neke sljedeće prilike.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić u Areni Varaždin - 2 Kralj narodne glazbe Arenom Varaždin odjekivao je sevdah, Halid Bešlić karijeru dugu 40 godina pretočio u jednu večer
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene