Tužna vijest

U 35. godini preminuo brat člana hit-benda, bio je tinejdžerska zvijezda, a onda mu se život pretvorio u pakao

Aaron Carter Aaron Carter Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Carter - 1 Aaron Carter - 2 Aaron Carter - 3 Aaron Carter - 4 Aaron Carter - 5 Aaron Carter - 6 Aaron Carter - 7 Aaron Carter - 8 Aaron Carter i Nick Carter - 1 Aaron Carter i Nick Carter - 2 +10 Aaron Carter i Nick Carter - 3 Galerija

Tužne vijesti stigle su za člana Backstreet Boysa Nicka Cartera, njegov brat Aaron Carter pronađen je mrtav.

Za pjevača Backstreet Boysa Nicka Cartera stigle su strašne vijesti. Njegov mlađi brat Aaron Carter pronađen je mrtav u 35. godini života.

Pogledaj i ovo Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Obiteljska drama Bivša teen zvijezda tražila zabranu pristupa za svog brata zbog prijetnji koje lede krv u žilama

Daily Mail piše da je tamošnja policija primila poziv oko 11 sati, a osoba s druge strane rekla je da se muškarac utopio u kadi.

Detektivi odjela za ubojstva upućeni su na mjesto događaja, ali za sada nema informacija ili dokaza o nedjelu pa se čeka daljnja istraga.

Aaron je bio američki reper, pjevač i glumac. Prvo se proslavio kao pop i hip hop pjevač u kasnim 1990-ima, a dosad je izdao četiri studijska albuma. Svoj prvi album izdao je 1997. godine sa samo 9 godina, a godinama je po turnejama putovao sa svojim starijim bratom i ostalim članovima Backstreet Boysa.

Međutim, godinama se borio i s opijatima te je priznao da uzima tablete, a bio je nekoliko puta i na odvikavanju. Kasnije je otkrio da je šizofren i da se bori s depresijom, ali nitko nije očekivao da će njegov mladi život tako brzo završiti.

Paparazzi su ga posljednji put vidjeli u rujnu ispred njegove kuće, a rekao im je kako je sada vrijeme da se brine za sebe poslije odvikavanja i da se želi fokusirati na sina.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić rodila drugo dijete! Veseli roditelji odmah su se pohvalili spolom i imenom bebe

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 +28 Severina - 1 Celebrity Nova fotografija Severine na dirljiv način otkrila što je pjevačica posvetila svome sinu: ''Kakva si ti žena...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene