Stvaraju se sumnje

Iznenadna smrt TikTokerice šokirala je njene fanove, a samo nekoliko dana prije smrti objavila je misterioznu poruku

Megha Thakur - 20 Megha Thakur - 20 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Megha Thakur - 23 Megha Thakur - 22 Megha Thakur - 21 Megha Thakur - 19 Megha Thakur - 17 Megha Thakur - 16 Megha Thakur - 15 Megha Thakur - 14 Megha Thakur - 13 Megha Thakur - 12 +12 Megha Thakur - 11 Galerija

Mlada TikTok zvijezda Megha Thakur preminula je prije nekoliko dana iznenadnom smrću, a na internetu je ostavila čudnu poruku zbog koje sada svi sumnjaju što joj se dogodilo.

Mlada TikTokerica Megha Thakur preminula je 24. listopada ove godine iznenadnom smrću, a njena smrt prava je misterija.

''Teška srca objavljujemo da je svjetlo našega života, naša ljubazna, brižna i lijepa kći, Megha Thakur, iznenada i neočekivano preminula 24. studenog 2022. u ranim jutarnjim satima. Megna je bila samouvjerena i neovisna mlada žena. Jako će nam nedostajati. Voljela je svoje obožavatelje i htjela bih da znate za njezinu smrt. U ovom trenutku tražimo vaš blagoslov za Meghu. Vaše misli i molitve bit će s njom na njezinu daljnjem putu'', napisano je u objavi na njenom Instagram profilu.

Samo nekoliko dana prije smrti, 21-godišnja Megha objavila je videozapis na kojem šeće ulicama New Yorka, a u opisu je ostavila poruku: ''Ti upravljaš svojom sudbinom. Zapamti to.''

@meghamind_ YOU’RE in charge of your destiny. Remember that 💫 #confidence #selflove ♬ original sound - Megha

Ova rečenica uznemirila je brojne njene fanove nakon smrti pa mnoge sada zanima što se dogodilo mladoj djevojci koja se na TikToku proslavila 2019. godine.
Studirala je informatiku na Sveučilištu Western, a prethodno je bila manekenka za reviju CAISA, najveću humanitarnu modnu reviju studenata u Kanadi, gdje je influencerica inače rođena.

Njeni pratitelji na društvenim mrežama oplakuju njenu smrt, a uzrok i mjesto na kojem je pronađena s javnosti nisu podijeljeni.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene