Dječak ili djevojčica?

Pedro Soltz i njegova lijepa supruga otkrili su spol bebe, evo kome se ostvarila želja: ''Kći zna već tri tjedna...''

Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz i Iris Cekuš Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš - 2 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 7 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 1 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 3 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 5 Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz +22 Pedro Soltz, Iris Cekuš, Valentina Walme i Marko Petrić Galerija

Pedro Soltz i Iris Cekuš organizirali su proslavu na kojoj su otkrili spol djeteta koje čekaju, a evo jesu li članovi obitelji koji su pogađali pogodili hoće li se roditi dječak ili djevojčica.

Najpoznatiji hrvatski zet i pobjednik showa ''Ples sa zvijezdama'' Pedro Soltz sa svojom je suprugom Iris Cekuš organizirao proslavu na kojoj su otkrili spol bebe koju Iris nosi.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz i Iris Cekuš pristižu čestitke Jedan od najzgodnijih domaćih parova objavio sretne vijesti: ''Netko poseban nam je odlučio stići!''

''Ljudi danas je jako bitan dan i to je dan kad ćemo znati spol našeg djeteta! Bit će pravo iznenađenje zato što spol zna samo Lara'', započeo je Pedro.

''Tako je, ona drži tajnu već tri tjedna i jedva čekamo da vidimo'', rekla je Iris.
Oni i njihova obitelj podijelili su se u timove te za kameru otkrili misle li da će dijete biti djevojčica ili dječak.

I dok su skoro svi snimljeni rekli da se nadaju kako će ovog puta biti dječak jer u obitelji ima puno ženske djece, Iris je jedina bila sigurna da će roditi djevojčicu pa je zato obukla i ružičastu košulju.

Ispostavilo se da je mama jedina i bila u pravu te su iz crnog balona na kraju videozapisa krenula ispadati roze konfete.

Pedro je na svom Instagramu podijelio video i u opis napisao poznati citat Beyonce: ''Who run the world?'', odnosno ''Tko vlada svijetom'', a odgovor je vrlo jednostavan: cure!

''Aaa blaženi među ženama! Čestitaam!'', ''A ništa, na treće'', šalili su se pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Podsjetimo, Pedro i Iris krajem listopada obznanili su da čekaju svoje drugo dijete.

"Malo je reći kako smo bili iznenađeni. Nismo planirali ovu trudnoću tako da smo trebali malo vremena da prođe početni šok, ali sada kada sam nekako postala svjesna da je ovo stvarno, e sada lagano kreće uzbuđenje oko svega. Pokušavam se prisjetiti svega što smo prolazili sa Larom prije 11 godina i iskreno ne mogu vjerovati da krećemo sa svim tim ispočetka", rekla je uzbuđeno Iris.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari očarala u sportskom grudnjaku sa zanimljivim prorezom, samo ona može vježbati u ovakvom izdanju!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 1 In Magazin: Jole - 2 In Magazin: Jole - 3 In Magazin: Jole - 4 +24 In Magazin: Jole - 5 Celebrity Jole pokazao predivnu kćer, a otkrio je i što je razlog za podjelu rijetke obiteljske fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene