Kakvo slavlje!

Hrvoje Kečkeš proslavio rođendan na premijeri "Ožalošćene porodice" koju je došao pogledati i Goran Višnjić

Hrvoje Kečkeš Hrvoje Kečkeš PR 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Kečkeš Premijera predstave ''Ožalošćena porodica'' - 7 Premijera predstave ''Ožalošćena porodica'' - 6 Premijera predstave ''Ožalošćena porodica'' - 5 Premijera predstave ''Ožalošćena porodica'' - 4 Premijera predstave ''Ožalošćena porodica'' - 3 Premijera predstave ''Ožalošćena porodica'' - 2 Premijera predstave ''Ožalošćena porodica'' - 1 Predstava ''Ožalošćena porodica'' - 10 Predstava ''Ožalošćena porodica'' - 9 +7 Predstava ''Ožalošćena porodica'' - 8 Galerija

Svoj rođendan Hrvoje Kečkeš proslavio je na premijeri predstave ''Ožalošćena porodica'', a partyju se pridružio i Goran Višnjić.

Vatreno nadmetanje za srebrninu, novac, nekretnine, pokretnine, zemljišta i firme odvijalo se sinoć u Satiričkom kazalištu Kerempuh na svečanoj premijeri kultne predstave "Ožalošćena porodica" Branislava Nušića, u režiji Ivana Plazibata. Kazališni komad prema tekstu legendarnog srpskog komediografa sad je prvi put postavljen u Zagrebu, iako je predstava više puta gostovala u hrvatskoj metropoli. Kad imućni pokojnik umre, ožalošćeni članovi njegove obitelji nalaze se u tuzi, ali i niskom startu da sebi prigrabe dio bogatstva koji smatraju da zaslužuju, prije nego to namakne netko drugi. Iako je tekst nastao davne 1935., lako se prepoznaje aktualnost te priče.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

''To je odlika velikih pisaca, obrađuju bezvremenske probleme koje je nemoguće iskorijeniti. Dok je pisao, Nušić je vjerojatno znao da će trajati i ljudska pohlepa i taj osjećaj moći samoprozvanih vladara poput mog lika Agatona. Imamo takve ljude svuda oko nas. Ako prenesemo radnju metaforički, imamo samoprozvanih vođa koji su svoje diobe radili puno dramatičnije od podjele nečije imovine. Ova je priča dobar pokazatelj kako se rađa jedan takav zlikovac. Kad bismo na vrijeme prepoznavali takve ljude, ublažili bismo krajnje posljedice'', govori Hrvoje Kečkeš, glavni glumac predstave, koji je sinoć u zagrebačkom kazalištu proslavio i rođendan. Zabava je pod redateljskom palicom Marija Kovača, koji se našao u ulozi DJ-a, trajala dugo u noć, a uz slavljeničku pjesmu i poljupce okupljene svite Kečkeš je dobio i tortu.

''S obzirom na to da mi je 48. rođendan, možda postoji šansa da se ne sjećam najbolje, ali mislim da prvi put imam premijeru na rođendan. Ovo mi je tek treća torta danas, nije se stiglo više, očekujem još tijekom vikenda'', smije se Kečkeš koji je slavio s kolegama, ali nije ostao posljednji.

''Nisam više za neke lude tulume. Dovoljna mi je bila ova iskrena podrška i ljubav kolega i prijatelja. Vraćam se kući obitelji, oni spavaju, ali bar ćemo se ujutro zajedno probuditi i uživati u vikendu'', kaže Hrvoje koji je dobio ovacije za odigrani lik Agatona Arsića. Ništa manje pohvala nisu dobile ni njegove kolegice iz predstave Linda Begonja, Anita Matić-Delić, Branka Trlin, Mia Anočić-Valentić, Josipa Anković kao i kolege Marko Makovičić, Luka Petrušić, Filip Detelić, Vilim Matula i Matija Šakoronja.

Svi su se oni našli u predvorju zagrebačkog kazališta gdje su slavili s brojnim kolegama koje je privukla nova predstava. Nazdravili su, a poslije sa zvijezdama predstave i zaplesali Borko Perić, Nikša Butijer, Ana Maras Harmander, Ksenija Pajić, Saša Broz, Vinko Brešan, Iva Mihalić, Marija Borić, Dražen Čuček i Goran Višnjić, naš proslavljeni glumac u Hollywoodu, koji je prije nekoliko dana stigao u Zagreb i s užitkom pogledao što je novoga na zagrebačkim kazališnim daskama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene