Uživa u majčinstvu!

Prva fotografija Hane Huljić u šetnji s kćerkicom Albom, tate Petra Graše ovaj put nije bilo na vidiku

Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivo Cagalj/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Dino i Viktorija Rađa s Petrom Grašom i Hanom Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +12 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Galerija

Hana Huljić ne pojavljuje se baš često u javnosti od kad je rodila jer se u potpunosti posvetila majčinstvu.

Glazbenica Hana Huljić uhvaćena je u šetnji gradom s kćerkicom Albom, a vijest je objavio portal Dalmacijadanas.hr.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Hana je na sebi imala traperice, bijelu majicu i tenisice, te je gurala roza kolica u kojima je bila djevojčica.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Otkako je u srpnju postala majka djevojčice Albe, koju je dobila s Petrom, Hana se rijetko pojavljuje u javnosti, pa je ovaj njezin izlazak sve zaintrigirao.

"Djevojčica ima tri kilograma, mama i beba se dobro osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana", rekla je nakon Hanina poroda za DNEVNIK.hr Petrova voditeljica odnosa s javnošću Martina Podgorski.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid +4 Bella Hadid - 2 Celebrity Skoro potpuno gola pojavila se na pisti, ali tek ono što je uslijedilo potpuno je šokiralo sve prisutne!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +31 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić potaknula je na komentare pomalo ležernim odabirom outfita za vjenčanje prijateljice, ali je svejedno dobila hrpu komplimenata!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene