pretužne tragedije

Iako ova zanosna dama na prvi pogled djeluje bezbrižno, zapravo vodi teške bitke o kojima je i javno progovorila: ''Svaki put boli...''

Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 4 Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 2 Aisleyne Horgan-Wallace - 1 Aisleyne Horgan-Wallace - 6 Aisleyne Horgan-Wallace - 1 Aisleyne Horgan-Wallace - 2 Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 4 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 +11 Aisleyne Horgan-Wallace - 6 Galerija

Aisleyne Horgan-Wallace uhvaćena je na plažama Meksika u neobičnom kupaćem kostimu, a na tijelu su se ocrtavale linije na pregorjelim dijelovima njezinih atributa.

Aisleyne Horgan-Wallace engleska je televizijska ličnost i glumica, a paparazzi su je uhvatili na odmoru u Meksiku dok se odmarala na pješčanoj plaži.

Pogledaj i ovo showbuzz Šokirala sve Kad provod izmakne kontroli: Pokazala sve što je mogla pokazati!

Influencerica je u neobičnom kupaćem kostimu ležala i hvatala zrake sunca, a ispod badića koji je jedva zadržavao njezine atribute vidjele su se već pregorjele linije starog kupaćeg kostima u kojem je naglo dobila boju.

Aisleyne se mazala kremom za sunčanje, a kad je primijetila paparazze, još je više zavodnički šetala plažom te se fotografirala na ležaljci.

Ova plavuša britanskoj je javnosti poznata od 2006. godine kada je sudjelovala u showu Big Brother, a prošle godine opet je dospjela u medije nakon tragedije koja joj se dogodila.

U kolovozu prošle godine doživjela je spontani pobačaj. Podijelivši srceparajuću vijest, rekla je: ''Svaki put boli, ali ovaj put još više.''

Aisleyne je tragično pretrpjela tri spontana pobačaja i jedno mrtvorođenče u pokušaju da dobije dijete, a liječnici su potvrdili da pati od negativnog Rhesus-faktora, rijetke krvne bolesti koja ugrožava njezine šanse da nosi bebu do kraja.

TV zvijezda bila je shrvana kada je izgubila svoje peto dijete.

''Svi znaju da sam već prošla kroz ovo. Ali nikada nisam bila tako uzbuđena, sretna i spremna za dijete kao što sam bila ovaj put.''

U lipnju 2022. priznala je ono što je najviše brine. 

''Stvarno počinjem paničariti da mi se to jednostavno neće dogoditi'', prije nego što je dodala da je svjesna da njezin ženski tjelesni sat uvijek otkucava'', izjavila je za The Sun. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 1 +29 Maja Šuput - 2 Celebrity Detalj na Maji Šuput koji se nije svidio svima: ''Ženo, jedno veliko ne, progutale su te!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić - 4 Nevenka Bečić - 3 Nevenka Bečić - 2 Nevenka Bečić - 1 +10 Nevenka Bečić Nekad i sad Kerumova sestra Nevenka iznenadila promjenom svoje prepoznatljive frizure, evo što je učinila s kratkom bujnom kosom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene