A to su...

10 najiščekivanijih filmova 2012.!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što nas čeka u filmskom svijetu 2012.godine?

Brojni filmski hitovi su žarili i palili kinima protekle godine, ali koji će blockbusteri ponoviti isto u ovoj?

Pogledaj i ovo showbuzz Vjerovali ili ne Je li moguće? Slavni Latino zavodnik proslavio 40. rođendan

Izdvojili smo 10 najiščekivanijih filmova 2012.godine.

'Batman: The Dark Knight Rises' posljednji je nastavak redateljske trilogije Christophera Nolana. Već poznati Christian Bale tumači Brucea Waynea, uz njega glume Gary Oldman kao Jim Gordon i Joseph Gordon-Levitt kao John Blake.


Na listu budućih filmskih hitova je dospjeo i 'The Avengers', gdje glume poznata lica poput Scarlett Johannson, Robert Downey Jr., Chris Evans i mnogi drugi. Radnja filma se vrti oko poznatih superjunaka koji će ujediniti snage za spas Zemlje.

'The Hobbit: An Unexpected Journey' redatelja Petera Jacksona je film o Bilbo Bagginsu, koji putuje da bih povratio blago koje mu je oteto. Pritom na putovanju upoznaje poprilično zanimljiva lica.

Ridley Scott stoji iza još jednog budućeg filmskog hita. 'Prometheus' je priča o timu istraživača koji otkrivaju tragove početka čovječanstva, ali put ih odvodi do najmračnijih kutaka Zemlje.

Još jedan blockbuster se uvrstio na ovu listu. 'The Amazing SpiderMan' novi je filmski uradak koji govori o superjunaku. Čovjeka-pauka tumači Andrew Garfield, poznat po ulozi u 'Social Network'.

Will Smith je još jednom zabljesnuo u ulozi koja mu je priskrbila salvu. 'Men in Black III' donosi nove dogodovštine Agenta J i K.

'The Hunger Games' je futuristički triler, gdje se 'odabrani' bore do smrti na javnoj televiziji. Glavnu ulogu tumači mlada Jennifer Lawrence, koja je bila nominirana za Oscara u filmu 'Winter's Bone'.

Među 10 najočekivanijih filmova ove godine, svoje mjesto je našao i jedan crtić . 'Brave' je priča o princezi Meridi koja je primorana spasiti svoje kraljevstvo.

Sasha Baron Cohen glumi u unebesnoj komediji 'Dictator', koja na specifičan način ismijava SAD.

Posljednji, ali ne i najmanje važan, je 'Raven'. U glavnoj ulozi je dobro poznati John Cusack, koji igra Edgara Allena Poa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene