nevjerojatna priča

Urnebesna komedija snimljena prema istinitim događajima: Slavni glumac slomio lakat i zglob zbog vratolomija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Ti loviš", koji možete večeras pogledati na Novoj TV u 22:50, govori o prijateljima koji cijeli mjesec igraju lovice.

Urnebesna komedija "Ti loviš" snimljena je prema nevjerojatnoj stvarnoj priči o desetorici prijatelja koji obožavaju igrati lovice. 

Pogledaj i ovo Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 ''Nije fer prema njima...'' Gotovo nitko ne zna kako danas izgledaju već odrasla djeca ovog poznatog para, ona je sad objasnila zašto je to tako

Priča prati odrasle muškarce koji od prvog razreda škole jedan cijeli mjesec se zabavljaju igranjem. Pri tome dovode u opasnost svoje poslove i vlastite odnose, a ovog puta se igra lovice podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača. Četiri prijatelja je odlučno maknuti ga s trona pobjednika i sa sobom dovede žensko pojačanje. 

Film se temelji na istinitoj priči o desetorici prijatelja iz srednje škole koji su se kao tinejdžeri tijekom odmora 1980-ih zabavljali igrajući. To su radili svake veljače i nisu se nikad lovili na poslu, no na pogrebu zaista jesu. 

Jeremy Renner, koji je utjelovio neporaženog Jerryja Piercea, tijekom snimanja je slomio desni lakat i lijevi zglob dok je izvodio vratolomije. Zbog toga je neke scene odradio sa zelenim gipsevima koji su kasnije maknuti kompjuterski. 

Gledateljima je dio zvučnih efekata u komediji poznat jer su ranije korišteni u znanstveno-fantastičnom filmu "Predator" iz 1987. Prema prvim zamislima redatelja, dvojicu od petorice prijatelja su trebali utjeloviti glumci Will Ferrell i Jack Black. 

 



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene