Veliki projekt!

Po uzoru na hit-seriju kreće snimanje najvećeg reality natjecanja u povijesti, evo koja najgora sudbina može dočekati kandidate!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Netflixova najgledanija serija neće više biti samo fikcija, streaming servis odobrio je snimanje najvećeg reality natjecanja u povijesti pod imenom ''Squid Game: Izazov''.

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u ovom natjecanju bit će odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 milijuna dolara, za koju Netflix tvrdi da je najveća nagrada u povijesti reality televizije.

Pogledaj i ovo showbuzz Skroman i dalje Nije ni sanjao da će mu se život promijeniti u 78. godini, ali slava za njega ima i onu mračnu stranu!

''Squid Game'' je, nakon što je prvi put prikazana u rujnu 2021, postala Netflixova najgledanija serija, a prati priču natjecatelje koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koji će im promijeniti život.

Prva sezona drži rekord za najgledaniju Netflixovu seriju svih vremena, a u prvih 28 dana prikazivanja pogledano je ukupno 1,65 milijardi sati serije, kažu iz Netflixa.

U reality natjecanju će kroz 10 epizoda igrači prolaziti igre iz originalne serije, ali i neke novoosmišljene.

Netflixov reality show snimat će se u Ujedinjenom Kraljevstvu i za početak će uključivati samo engleske govornike. Ova najava došla je par dana nakon što je potvrđena druga sezona originalne serije.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

(Hina)

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad James Franco i Isabel Pakzad James Franco i Isabel Pakzad James Franco i Isabel Pakzad +16 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Celebrity Svoju 15 godina mlađu djevojku upoznao je dok joj je predavao, varao je svaku prije nje, ali samo ga je ona uspjela primiriti

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Isabella Viola Lindblom Isabella Viola Lindblom - 10 Isabella Viola Lindblom - 9 Isabella Viola Lindblom - 8 +14 Isabella Viola Lindblom - 7 Zanimljivosti Švedska manekenka napustila je naš otok koji je okupirala pa izazvala kaos: "Bojao sam se da ga fizički ne napadne"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene