Mnogi su sumnjali

Objavljena prva fotografija problematične glumice u ulozi princeze Diane: ''Sjajno ju je skinula, pa identične su!''

Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +0 Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Galerija

Princezu Dianu u filmu "Spencer" utjelovit će Kristen Stewart, a sudeći prema prvim forografijama sa snimanja, glumica je sjajno odradila posao.

Nakon što je glumica Emma Corin podijelila mišljenja mnogih zbog svoje uloge princeze Diane u seriji "Kruna", u cipele nikad prežaljene princeze ovoga puta uskače Kristen Stewart.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEON (@neonrated)

Pogledaj i ovo showbuzz uskoro će se sve znati Svi se slažu da je savršeno utjelovila princezu Dianu, a novi video otkrio je pitanje koje je svima zapelo za uho

U biografskom filmu "Spencer" redatelja Paula Larraina Kristen će utjeloviti princezu Dianu, a film bi svjetlo dana trebao ugledati u jesen ove godine, no točan datum još nije objavljen. Ipak, producenti su objavili prvu fotografiju glumice u ulozi britanske princeze, a mnogi su se složili da Kristen izgleda identično kao Diana.

"Sjajno ju je skinula, barem po fotki", "Fotka izgleda sjajno, ali toliko toga može još poći po krivu", kažu. 

I dok se brojni slažu da Kristen izgleda sjajno, ima i onih koji prigovaraju, ali i na račun odabira glumice. "Zar niste mogli pronaći britansku glumicu?", "Diana je bila elegantna, Kristen nije", "Od toliko britanskih glumica vi odaberete Amerikanku", piše drugi dio.

Osim Stewart, produkcija filma nije otkrila tko će utjeloviti ostale članove britanske kraljevske obitelji.

Priča filma pratit će blagdansko vrijeme Božića u Sandrighamu u 90-im godinama, u vrijeme kada je princeza Diana odlučila okončati svoj brak s princom Charlesom.

"Diana i Charles ondje su provodili svaki Božić, no nismo točno odredili koja je godina u pitanju. Publika će imati priliku vidjeti što Diana planira te koje će poteze povući nakon tih blagdana", rekao je redatelj. Dodao je kako njihov službeni razvod, kao ni njezina tragična smrt neće biti dio filma.

"Priča prati tri dana njezina života te jasno ocrtava kakva je ona bila kao osoba. Svi znamo njezinu sudbinu i ne trebamo ići u njezine detalje", zaključio je Larrain.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Celebrity Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene