Uvijek svoj

Glumac opet došao u raskošnoj haljini i štiklama, kaže da je inspiraciju pronašao u kraljevskoj obitelji

Billy Porter (Foto: AFP) Billy Porter (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Porter (Foto: AFP) Billy Porter (Foto: AFP) Billy Porter (Foto: AFP) Billy Porter (Foto: AFP) Billy Porter (Foto: AFP) +0 Billy Porter (Foto: AFP) Galerija

Među prvima na 92. dodjelu Oscara stigao je glumac Billy Porter.

Na crveni tepih 92. dodjele Oscara među prvima je stigao osebujni glumac Billy Porter, koji je ponovno uskočio u raskošnu haljinu i štikle te tako još jednom oduševio modni svijet.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (FOTO: Profimedia) Misterij riješen Napokon otkriveno zašto je ova žena, koja je karijeru izgradila na skandalima, bila na dodjeli Oscara

50-godišnji glumac stigao je u haljini britanskog dizajnera Gilesa Deacona, a boje je uskladio s najprestižnijom filmskom nagradom.

"Svatko ima svoj ritual prije crvenog tepiha, a moj je veličanstven. Popijem martini i rasturim crveni tepih", poručio je na Instagramu Billy prije nego što je stigao u prigodno zlatnim štiklama.

Podsjetimo, Billy je prošle godine na istoj dodjeli posebno oduševio kada je stigao u kreaciji koja je samo u gornjem dijelu izgledala kao odijelo, a donji dio zapravo je bio raskošna suknja.

''Oscari su kraljevski događaj, pa sam se ja, logično, inspirirao kraljevskom obitelji'', zaključio je Billy. 

Tako je na sebe privukao nevjerojatnu pozornost, kao i svojim brakom s Adamom Smithom, koji mu je postao suprug 2017. godine.

Hollywood ionako obožava osebujne pojedince, a Billy je u tome jedan od najboljih.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Profimedia) Blac Chyna (Foto: Getty) +2 Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) Celebrity Otela pažnju na crvenom tepihu: O njezinoj će se haljini kojom je otkrila gotovo sve sigurno još pričati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene