Strašna zlostavljanja

Pjevač svojim zločinima zgrozio svijet - Osuđen je na 35 godina zatvora!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač britanske rock skupine Lostprophets osuđen je na 35 godina zatvora zbog spolnog zlostavljanja djece, a britanska policija je priopćila da je stupila u vezu s policijama SAD-a i Njemačke kako bi utvrdila je li i tamo počinio slična kaznena djela.

Ian Watkins, star 36 godina, prošlog je mjeseca na sudu u Cardiffu priznao krivnju po 13 točaka optužnice za zlostavljanje djece. Dvije majke djece koju je zlostavljao, a koje su također priznale krivnju po optužnici, osuđene su na 14 i 17 godina zatvora.

Pogledaj i ovo Amel Curic (Foto: Instagram) najmanje što može učiniti Amel Ćurić najavio večerašnji koncert uživo i poručio fanovima: "Pobjegnimo malo od surove stvarnosti"

Priznao pokušaj silovanja bebe! Pomagala mu majka!

Prije izricanja presude sudac John Royce za Watkinsa je rekao da je manipulator i "seksulani predator" te da "javnost, posebice djevojke i djeca trebaju zaštitu od njega".

Policijski inspektor Peter Doyle rekao je da je u istrazi pokrenutoj protiv Watkinsa našao "dokaze zlostavljanja djece" koji su ga najviše uznemirile u 28 godina rada u policiji.

Policija vjeruje da nije otkrila sve Watkinsove žrtve te nastavlja istragu uz pomoć policije po cijeloj Britaniji, Interpola i ureda za domovinsku sigurnost SAD-a.

Watkins je priznao dva pokušaja silovanja, spolno napastvovanje djece mlađe od 13 godina i poticanje spolnog napastvovanja djece mlađe od 13 godina, udruživanje za silovanje djeteta mlađeg od 13 godina te udruživanje za spolono napastvovanje drugog djeteta mlađeg od 13 godina, rekla je glasnogovornica cardiffskog suda.

Watkins je također priznao krivnju za snimanje i posjedovanje neprikladnih slika djece i ekstremnih pornografskih slika, rekla je glasnogovornica. Dvije žene osuđene u srijedu zlostavljale su svoju djecu na Watkinsov zahtjev i stavile mu ih na raspolaganje za spolni odnos.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene