Stravično svjedočanstvo

PEDOFILI su ga otjerali u smrt - droga je bila jedini bijeg od noćne more

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bili su zvijezde filmova poput 'The Lost Boys', 'The Goonies', 'Gremlins', pakao koji su prošli kao djeca ostavio je na njih trajne posljedice.

O pedofiliji u 'tvornici snova' dugo se pričalo ispod glasa, ali potvrdu o stvarima koje se događaju iza sjaja i glamura, javnost je dobila kada su mladi glumci Corey Haim i Corey Feldman odlučili progovoriti o seksualnom zlostavljanju koje su proživljavali kao 14-togodišnji dječaci. Corey Feldman o svemu tome otvoreno je progovorio u svojoj biografiji 'Coreyography'.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlučio progovoriti! Mračna tajna: Bivša dječja zvijezda otkriva sva imena vezana za pedofiliju iako ga pokušavaju ušutkati

Feldman je prepričao slučaj koji mu je ispričao njegov prijatelj Haim. 1986. godine tijekom snimanja filma 'Lucas' prišao mu je jedan muškarac i objasnio mu kako je normalno da u Hollywoodu stariji muškarci imaju seks sa dječacima i kako to svi rade. Muškarac je nakon toga Haima odveo iza prikolice na filmskom setu, gdje ga je silovao. Haim je cijeli slučaj, čini se, doživio kao nešto normalno, pa je čak, prisjeća se Feldman, predložio da i oni to počmu raditi jer je to normalno. Haimov 'napadač' i danas je jedan od vrlo utjecajnih ljudi u Hollywoodu, a već se godinama šuška o tome kako se radilo o Charliu Sheenu koji je u to vrijeme bio šest godina stariji od Haima.

Feldman je uskoro doživio istu sudbinu kao i Haim. Njega je seksualno zlostavljao Ron Crimson. Ron je ime koje je Feldman koristio u biografiji i navodi kako je vrlo blisko imenu stvarne osobe. Crimson je dva mlada glumca uveo u svijet droge, a nakon što je Feldmanu dao tablete, natjerao ga je na oralni seks. Feldman se prisjeća kako je kroz maglu droge želio da sve to prestane, ali s druge strane, bojao se da ne izgubi prijatelja kako mu se Crimson predstavljao. Na žalost, Feldmanu i Haimu, seksualno zlostavljanje postalo je obrazac ponašanja. U knjizi čak postoji fotografija na kojoj slavi svoj 15. rođendan i okružen je pedofilima.

Sve to, mlade je glumce odvelo do teške ovisnosti o drogama, a Haima je droga odvela u smrt, preminuo je 2010. godine. Haim je silovan kada je imao 11 godina, droga je bila izlaz iz te situacije, prisjetio se Feldman. Corey Feldman danas ima 44 godine i poznatiji je po sojim ispadima u javnosti nego po ulogama. On se i dalje bavi glumom, ali ne ostvaruje zapaženije uloge. Trudi se i upozoriti roditelje čija djeca ulaze u svijet filma da ih dobro paze jer je pedofilija u Hollywoodu i dalje prisutna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene