Nastavak afere

PROCURILA SNIMKA Otkrio tko je holivudski pedofil, a policija ga ignorirala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Corey Feldman navodno je 1993. godine policiji otkrio tko ga je zlostavao te silovao njegovog prijatelja, pokojnog Coreyja Haima.

Ne jenjava priča oko nekadašnjeg holivudskog pedofila koji je zlostavljao tada dječju zvijezde, pokojnog glumca Coreyja Haima. Tabloid koji je objavio prvotnu priču, RadarOnline, sada tvrdi da su u posjedu snimke na kojoj Haimov prijatelj i kolega, Corey Feldman, policiji govori o kojem se holivudskom predatoru radi.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlučio progovoriti! Mračna tajna: Bivša dječja zvijezda otkriva sva imena vezana za pedofiliju iako ga pokušavaju ušutkati

Otkriva, naime, tko je silovao njegovog prijatelja. Šokantna snima je, piše RadarOnline, nastala 1993. godine u policijskoj postaji u Santa Barbari, u vrijeme kada se vodila istraga protiv Michaela Jacksona, koji se tada nosio s optužbama za pedofiliju. Feldman je pred policijom rekao ime osobe koja ih je zlostavljala i silovala Haima. Jako je čudno što policija nije reagirala na optužbe, a Feldman danas ime ne želi otkriti u javnosti jer se boji tužbe.

RadarOnline tvrdi da se radi o jednoj od najvećih holivudskih zvijezda, obiteljskom čovjeku za kojeg nitko ne bi ni pomislio da je zlostavljač. Corey Haim preminuo je 2010. godine, no nikad nije otkrio ime svog zlostavljača. Posljedice zlostavljanja i teškog djetinjstva pratile su ga čitav život.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene