Slavi 57. rođendan

Bila je seks-simbol i zavela brojne muškarce, a onda je sreću pronašla sa ženom koja ju je odvela pred oltar!

Samantha Fox Samantha Fox Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox - 2 Samantha Fox - 3 Samantha Fox - 1 Samantha Fox Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox i Linda Olsen Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) +3 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Galerija

Samantha Fox slavi 57. rođendan, a mi smo se prisjetili dana njezine najveće slave.

Američka pop-pjevačica Samantha Fox bila je jedna od najpopularnijih zvijezda koje su obilježile 80-e godine, kada je žarila i palila glazbenim top-ljestvicama.

Pogledaj i ovo Samantha Fox (Foto: Getty Images) dani najveće slave Sa 16 se pojavila u toplesu, njezino su ime tetovirali na čelo, a voljela je i muškarce i žene

Samantha ovih dana slavi 57. rođendan, a svijet je za nju čuo davnih dana, nakon što je The Sun počeo objavljivati njezine vruće fotografije, a onda je uslijedio i njezin prvi album ''Touch Me'' 1986. godine. Ostvarila je ulogu voditeljice, imala je nekoliko uloga u serijama i filmovima, a za njezinim oblinama uzdisali su muškarci diljem svijeta.

Samantha nije imala problema s izlaganjem svog privatnog života javnosti, pa je tako sa svojom prvom partnericom Myrom Stratton 2008. godine sudjelovala u showu "Celebrity Wife Swap". Bila je u još nekoliko reality emisija, no ono što je privlačilo pozornost javnosti nakon što je odustala od modelinga je njezin odnos s ocem Patrickom Foxom, koji joj je ujedno bio menadžer.

Samantha ga je tužila 1991. godine i unajmila računovođe da otkriju gdje je nestalo više od milijun funti za koje je vjerovala da ih je pronevjerio s njezinih računa. Sud je nakon toga odredio njezinu ocu da joj isplati 363 tisuće funti. Pjevačica i on nisu pričali gotovo cijelo desetljeće, a on je 2000. godine preminuo.

Javnost je tijekom godina intrigirao i Samanthin ljubavni život, pogotovo brojne muške obožavatelje koji su uzdisali za njom. Iako je prije imala brojne veze s muškarcima, pokrenula je brojne spekulacije o svojoj seksualnosti krajem 90-ih godina. Kasnije je priznala kako nikada prije svoje partnerice Myre Stratton nije bila iskreno zaljubljena u ženu.

"Ljudi govore da sam gej. Jedino što znam je to da sam zaljubljena u svoju menadžericu Myru", rekla je Samantha jednom prilikom. Djevojke su bile u vezi sve do 2015., kada je Stratton u dobi od 60 godina preminula od karcinoma.

Od 2016. godine u vezi je s Norvežankom Lindom Olsen, majkom dva sina koja inače vodi privatan život, i pjevačica je istaknula da joj je drago što nije kao ona u šoubiznisu. Zaručile su se u ožujku 2020. i planirale su vjenčanje u Essexu, no odgodile su ga zbog situacije s koronavirusom pa su se vjenčale prošle godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene