Isplivale fotke!

Sjećate se druge supruge Zorana Mamića? Postali su par nakon što se razveo od Vanje, ali i nju je brzinski ostavio!

Ana Šikić i Zoran Mamić 2012. godine Ana Šikić i Zoran Mamić 2012. godine Dalibor Urukalovic/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Šikić i Zoran Mamić 2012. godine - 1 Ana Šikić i Zoran Mamić 2012. godine - 2 Ana Šikić i Zoran Mamić 2012. godine - 3 Ana Šikić i Zoran Mamić 2012. godine - 4 Ana Šikić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Zoran i Vanja Mamić Zoran Mamić Zoran i Zlatko Mamić Zoran i Zlatko Mamić Zoran Mamić, Luka Modrić, Eduardo da Silva +9 Zoran Mamić - 4 Galerija

Ana Šikić i Zoran Mamić u braku su bili svega dvije godine, postali su par nakon što se on rastao od Vanje Horvat, a sada su se pojavile njihove paparazzo fotografije iz dana sreće.

Bivši supružnici Ana Šikić i Zoran Mamić bili su snimljeni u jednom noćnom klubu na Hvaru davne 2012. godine, a osmijesi na njihovim licima govore kako su tada još bili zaljubljeni. 

Mamić se od Vanje Horvat službeno rastao prije 13 godina, a iste godine je otkrivena njegova veza s ekonomisticom Šikić. Još ranije spominjala se njihova veza i šuškalo se da mu je ljubavnica, a nakon četiri godine par se vjenčao. Ipak, u braku su proveli svega dvije godine.

Tada je na površinu isplivalo ime manekenke Antice Filipović Grčić, zbog koje je Zoran navodno i ostavio drugu suprugu. Mamić je ljubio i bivšu manekenku Dariju Crnjaković, a trenutačno je u vezi s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić, s kojom je dobio svoje treće dijete.

Kako se šuška, Zoran je lijepu Senku u poznao u Dubaiju, u kojem ona radi na rezervacijama stolova u jednom francuskom restoranu. Iako se ne zna kada je točno započela njihova veza, gradskim kuloarima kruže priče da je par zajedno najmanje šest mjeseci.

Zoran se s novom partnericom više ne skriva, no o njoj i ne progovara. Također, svakako se zna da ako s novom partnericom stane pred oltar, to će mu biti treći brak.

Prvi, s Vanjom Mamić trajao je 17 godina, a u njemu je dobio sina Brunu i kćer Ninu. Par se rastao 2010. godine, no počeci su bili idilični. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Zoran je tada bio mladi igrač Dinama s teškom ozljedom koljena te je u kasnijim intervjuima često isticao kako ga je njezina ljubav tada spasila. Par se vjenčao u svibnju 1993. godine u Kristalnoj dvorani tadašnjeg hotela Intercontinental.

Ipak, njihove zajedničke godine obilježile su i neke manje lijepi stvari, kao navodno brojni njegovi preljubi, ali i njezina navodna prevara s trenerom jahanja Renatom Levanićem, jer Vanja je već godinama poznata kao velika zaljubljenica u konje.

Mamić je ljubio i bivšu manekenku Dariju Crnjaković, blisku prijateljicu Ive Jerković, koja se zbog njega bila i preselila u Saudijsku Arabiju. Kasnije se spominjalo kako je na njega bacila oko i mlađahna srpska manekenka Dejana Živković.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden +27 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden proslavila je 73. rođendan, a dočekala ga je u bikiniju zbog kojeg nitko ne vjeruje da ima toliko godina

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 5 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 2 +28 Christopher Schwarzenegger - 1 Nekad i sad Pogledajte nevjerojatnu transformaciju sina glumačke legende, drastično je smršavio i teško je povjerovati da je na novim fotografijama on!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene