sjećate se njega?

Kamo je nestao Shorty? Početkom milenija osvajao je glazbene ljestvice, a posljednjih godina gubi mu se svaki trag

Dalibor Shorty Bartulović - 4 Dalibor Shorty Bartulović - 4 Goran Ferbezar 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Shorty Shorty Dalibor Shorty Bartulović - 2 Dalibor Shorty Bartulović - 3 Dalibor Shorty Bartulović - 4 Dalibor Shorty Bartulović - 5 Dalibor Shorty Bartulović - 1 Shorty Dalibor Shorty Bartulović - 6 Dalibor Shorty Bartulović - 7 +9 Dalibor Shorty Bartulović - 8 Galerija

Dalibor Bartulović Shorty na vrhuncu slave povukao se iz javnosti i posvetio se mirnom obiteljskom životu.

Naš reper Dalibor Bartulović Shorty 2012. godine dobio je sina Jakova sa suprugom Anom, te se otada posvetio isključivo obiteljskom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Reper ne skriva sreću 'Danas sam dobio jednu od najvećih nagrada svog života'

Sada su se pojavile fotografije iz 2006. godine s božićnog koncerta na kojem je nastupio s Josipom Lisac. Tada je bio na vrhuncu popularnosti, a danas mu se gubi svaki trag.

Dalibor je posljednji status na Facebooku objavio 2013. godine, i to se prisjetio jedne svoje pjesme "Dok Dunav", a od tada više ništa nije objavljivao, pa se čini kako se maknuo s društvenih mreža.

Na scenu se kratko vratio 2016. godine, kada je s drugim poznatim domaćim glazbenicima snimio pjesmu "Želim živjeti", kojom su podržali inicijativu protiv pobačaja.

Osim sina Jakova, reper sa suprugom Anom ima još i kćerkicu Niku.

Par sretno i mirno živi obiteljski život u Vinkovcima, odakle su rodom oboje.

Podsjetimo, Ana i Dalibor vjenčali su se 2007. godine nakon tri godine veze u crkvi Bezgrešnog srca Marijina u Vinkovcima.

Svečano slavlje bilo je u Ivanovim dvorima u Ivankovu, nedaleko od Vinkovaca, a uzvanicima je svirao lokalni bend Vox. Shorty je svoju zaručnicu Anu godinama skrivao od javnosti, no zajedničku sreću zbog braka nisu mogli sakriti.

Shorty je najpoznatiji je po pjesmama "Zeka" i "Dođi u Vinkovce" sa svojeg prvog albuma "1,68".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Scout i Bruce Willis - 1 Scout i Bruce Willis - 2 Scout i Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 3 +9 Bruce Willis, Emma Heming Willis Celebrity Stanje legendarnog glumca sve je lošije, obitelj se ne odvaja od njega: "Nadaju se čudu!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo s majkom Dolores - 1 Cristiano Ronaldo s majkom Dolores - 4 Cristiano Ronaldo s majkom Dolores - 3 Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +12 Cristiano Ronaldo Celebrity Ronaldo pokazao tko je najvažnija žena u njegovu životu i nježnom gestom rastopio sve redom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene