uvijek šarmantan i dotjeran

Pogledajte kako je Igor Mešin izgledao 2008. godine, tada je ostvario važnu ulogu koja mu je obilježila život

Igor Mešin i Barbara Nola Igor Mešin i Barbara Nola Damjan Tadic/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin - 1 Igor Mešin - 2 Igor Mešin i Barbara Nola Igor Mešin Tamara Loos i Igor Mešin Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 Marko Grubnić, Maja Šuput i Igor Mešin Igor Mešin Igor i Antonina Mešin +25 Igor i Antonina Mešin Galerija

Igor Mešin od 2008. godine jedno je od najpoznatijih voditeljskih lica formata Nove TV, a mi smo se prisjetili kako je tada izgledao.

Glumac Igor Mešin može se pohvaliti nizom kazališnih i televizijskih uloga te bogatom glumačkom i voditeljskom karijerom.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

55-godišnjeg Igora trenutačno gledamo u ulozi voditelja hit-showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV, koji vodi s Tamarom Loos, a sada su isplivale i njegove fotografije na kojima vidimo kako je izgledao davne 2008. godine.

Igor je i tada bio šarmantan i dotjeran, a volio je i pozirati fotografima. U to je vrijeme dobio svoj prvi voditeljski angažman u showu "Ne zaboravi stihove", a otada je dobro poznato lice mnogih zabavnih formata Nove TV.

"Od 'Ne zaboravi stihove', 'Supertalenta', 'Plesa sa zvijezdama', 'Tvoje lice zvuči poznato', sve je to u jednom košu, i sve ovisi s kim sam radio. Krenuo sam sam, pa s Reneom, pa s Franom, pa s Majom, pa sad opet s Franom. Svi su bili dosta zahtjevni, ali dosta zabavni i interesantni", izjavio je Igor nedavno za IN magazin.

U svojem matičnom kazalištu Komedija nastupa u predstavama ''Ljepotica i zvijer'' te ''Mnogo vike nizašto''. Otkrio je tada i kako obožava balans glumačkih i voditeljskih angažmana.

"Nikad ne volim reći koja mi je najdraža predstava, koji mi je najdraži projekt. Svi su mi izuzetno dragi i svakom se posvećujem istom pažnjom i angažmanom", zaključio je Igor.

U karijeri mu je najveća podrška njegova supruga, dječja defektologinja Antonina Mešin. Kada su se upoznali, Igor je taman bio upisao Akademiju, a Antonina je još bila srednjoškolka. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze, a zajedno imaju sina Roka.

Igor nam je jednom prilikom otkrio i kako kao poznata osoba uspijeva čuvati svoju privatnost.

"Ne trudim se previše čuvati privatnost. Izvan posla živim običan obiteljski život, a to medijski nije baš previše interesantno", izjavio je Igor.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Nova golišava fotografija Elle Dvornik dolazi s upozorenjem: "Ne pokušavajte ovo..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila snimku kaosa u svojem domu, a pokazala je i glavnog krivca: "Blago susjedima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene