Opa!

U poluprozirnoj haljini prezgodna Tamara pokazala noge, pogledajte ovaj izazovni outfit koji je odabrao Grubnić!

Tamara Loos Tamara Loos Nova TV 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 Tamara Loos +23 Igor Mešin i Tamara Loos Galerija

Tamara Loos u sedmoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' oduševila nas je u još jednoj dosad neviđenoj kreaciji.

Tamara Loos iz emisije u emisiju iznenađuje nas novim modnim kombinacijama koje za nju priprema Marko Grubnić, a u sedmoj epizodi ''Plesa sa zvijezdama'' zasjala je u divnoj crnoj haljini. 

Pogledaj i ovo Tamara Loos Najava velikog finala! Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

U prošloj emisiji stigla je na pozornicu u ljubičastoj haljini koja je isticala njezinu figuru, a izgledala je baš poput lutke Barbie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Tamara se u voditeljskoj ulozi savršeno snašla, a komplimenti na njezin nastup ne prestaju stizati ni dva mjeseca nakon početka ovogodišnje sezone showa.

Loos je jedna od onih žena koje svojim izgledom izazivaju nevjericu jer se od prvog pojavljivanja na malim ekranima gotovo uopće nije promijenila. No ona se s tim ipak ne bi složila.

"Hahaha, ja itekako vidim promjenu. I iznutra i izvana. Neću ići u detalje što se fizičkog izgleda tiče jer ako otkrijem svoje nesigurnosti, onda ću i vama skrenuti pažnju na njih, a draže mi je da mislite da sam mladoliki čarobnjak sa super trikovima", skromno nam je rekla uoči početka nove sezone.

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson - 5 Jack Nicholson - 4 Jack Nicholson - 3 Jack Nicholson - 2 +9 Jack Nicholson Celebrity Pogledajte kako Jack Nicholson izgleda nakon što se gotovo dvije godine nije pojavio u javnosti, odbija napustiti svoj dom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene