Pun pogodak!

Ususret finalu "Plesa sa zvijezdama" pogledajte sve outfite u kojima nas je voditeljica Tamara Loos zadivila, koji je vama bio najdraži?

Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Marko Grubnić, Tamara Loos Tamara Loos - 2 +17 Tamara Loos - 4 Galerija

Uoči finala showa "Ples sa zvijezdama" prisjetili smo se svih modnih izdanja voditeljice Tamare Loos u kojima nas je oduševljavala iz emisije u emisiju.

Voditeljica Tamara Loos je od prve emisije showa "Ples sa zvijezdama" blistala u glamuroznim kreacijama dostojnima čak i holivudskih crvenih tepiha i izazivala brojne uzdahe gledatelja pred malim ekranima i svojih obožavatelje.

Pogledaj i ovo Tamara Loos Arhivski modni komad Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

Tamarine je kreacije pomno birao modni stilist Marko Grubnić koji je brinuo da sve bude besprijekorno iz emisije u emisiju, a o njezinim se izdanjima danima pričalo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Tako smo ju mogli vidjeti u kultnoj haljini Matije Vuice koju je prije desetak godina nosila Severina, u ljubičastoj kreaciji s atraktivnim ukrasima na rukavima, u poluprozirnoj haljini u kojoj je pokazala noge ili pak u upečatljivom izdanju s neobičnim prorezima na trbuhu koje je bilo pun pogodak.

Sve Tamarine haljine pogledajte u našoj galeriji, a koja joj je bolje pristajala stvarno nije nikome lako odlučiti.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek - 2 +23 Salma Hayek Celebrity Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene