buran život

Slatkica iz kultne serije sa samo 14 godina završila je u paklu ovisnosti, ima i tri propala braka, a evo kako izgleda danas!

Jodie Sweetin Jodie Sweetin Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin - 1 Jodie Sweetin - 3 Jodie Sweetin - 2 Jodie Sweetin - 4 Jodie Sweetin - 5 Jodie Sweetin - 6 Jodie Sweetin - 7 Jodie Sweetin +0 Jodie Sweetin Galerija

Jodie Sweetin proslavila se kao Stephanie Tanner u seriji "Puna kuća", nakon čijeg se završetka snimanja godinama borila s ovisnostima.

Glumica Jodie Sweetin imala je samo pet godina kada je dobila svoju prvu ulogu, po kojoj je i danas najpoznatija.

Jodie se proslavila kao Stephanie Tanner u humorističnoj seriji "Puna kuća" koja se snimala od 1987. do 1995. godine, ali se još redovito reprizira.

Danas joj je 41 godina i iza nje su dugogodišnja borba s ovisnostima te čak tri propala braka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jodie Sweetin (@jodiesweetin)

Kao i mnoge druge dječje zvijezde, Sweetin je u ranoj dobi okusila loše strane slave i već je sa 14 godina počela piti alkohol i drogirati se.

Zbog ovisnosti godinama nije ni glumila, a o svojoj teškoj borbi progovorila je u memoarima "UnSweetined" koje je izdala 2009. godine. Jednom je prilikom izjavila i kako se u periodu od nekoliko godina njezin cijeli život vrtio samo oko ovisnosti o metamfetaminu.

Kada joj je bilo 20 godina prvi put je stala pred oltar. Njezin prvi suprug bio je policajac Shaun Holgiun, koji navodno nije bio svjestan njezine ovisnosti, a razveli su se nakon četiri godine braka.

Godine 2007. upoznala je Codyja Herpina, koordinatora za prijevoz filmske opreme i vjenčali su se nakon samo dva mjeseca veze. Dobili su i kćer Zoie, a zahtjev za rastavom su podnijeli već u studenom 2008. Službeno su se razveli 20. travnja 2010. godine, a ona je 10 dana kasnije objavila je da je trudna s novim dečkom Mortyjem Coyleom. Dobili su kći Beatrix i vjenčali se u ožujku 2012., no već sljedeće godine podnijeli zahtjev za razvod.

Četvrtu sreću pronašla je sa svojim terapeutom Mescalom Wasilewskim, za kojeg se udala 2022. godine, nakon pet godina veze.

"Sjajno se slažemo, on je duhovit i pametan i najveća mi je podrška. Stvarno je čaroban", izjavila je za časopis People.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jodie Sweetin (@jodiesweetin)

Glumica je u memoarima istaknula kako se prestala drogirati i piti u prosincu 2008. Završila je školovanje za savjetnika za ovisnike o drogama i alkoholu te počela raditi u centru za odvikavanje u Los Angelesu.

Kako Jodie izgleda danas i koliko se promijenila od najslavnijih dana, pogledajte u galeriji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra i Monika Rogić Zlatan Zuhrić Zuhra +14 Zlatan Zuhrić Zuhra Celebrity Legendarnog Zuhru nije lako prepoznati nakon velike transformacije, a u izlasku mu se pridružila i partnerica kojoj se vratio nakon 25 godina!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Mark Harmon Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić pozirala u društvu zvijezde američke hit-serije: "Kad nabasam na specijalnog agenta…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene