Sjećate se njih?

Odnijele su pobjedu na Dori davne 1997. godine, a jedna su od rijetkih grupa koje su sve do danas ostale u dobrim odnosima

Grupa E.N.I. Grupa E.N.I. Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa E.N.I. - 1 Grupa E.N.I. - 2 Grupa E.N.I. - 3 Grupa E.N.I. - 4 Grupa E.N.I. - 5 Grupa E.N.I. - 6 Grupa E.N.I. - 7 Elena Tomeček Zdjelar - 1 Elena Tomeček Zdjelar - 2 Elena Tomeček Zdjelar - 3 +13 Elena Tomeček Zdjelar - 4 Galerija

Gdje su danas članice grupe E.N.I. koja je 1997. godine predstavljala Hrvatsku na Euroviziji? Do danas su ostale u dobrim odnosima, a samo im je nešto važnije od glazbe.

Ženska pop-grupa E.N.I. 1997. godine odnijela je veliku pobjedu na Dori sa svojom pjesmom ''Probudi me'', a na Eurosongu su osvojile 17. mjesto.

Četiri djevojke pobijedile su u žestokoj konkurenciji, drugoplasirani bio je Petar Grašo s pjesmom ''Idi'', a u glazbenoj industriji ostale su i godinama kasnije sve do danas.

Hitovi ''Oči su ti ocean'', ''Traži se dečko'' i ''Ti si moja ruža'' pjevaju se i danas, a 2018. godine objavile su posljednju pjesmu ''Van kontrole''.
Grupu su tada činile Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović, Iva Močibob i Ivona Maričić, a u našoj galeriji možete se prisjetiti kako su izgledale, a koliko su se promijenile do danas.

Sjećate li se nastupa grupe E.N.I.?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Poznato je da se ženski bendovi uvijek brzo raspadnu, ali one su i dalje ostale u kontaktu i surađuju kada je to potrebno.

''Očito je moguće. Naša tajna je da volimo glazbu i zajedničko muziciranje. Jest da nas smo četiri karakterno jako različite, ali to se u našem slučaju pokazalo dobrim i produktivnim. S godinama smo naučile balansirati između dobrih i loših dana, pa kad upadnemo u neku lošu fazu u kojoj se ne kužimo, onda se ne čujemo i ne vidimo, čekamo da oluja prođe. Zapravo je slično kao i u braku. Treba tu puno razumijevanja, tolerancije, opraštanja, komunikacije i truda. A ništa oko čega nema truda na kraju nije niti vrijedno'', rekla je Elena za Tportal 2018. godine.

Zajedno su odlučile kako će im obitelji biti na prvom mjestu, a nastupi kako će biti u mogućnosti te su i to navele kao jedan od glavnih razloga zašto dobro funkcioniraju.

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. - 14 Celebrity Kandidati odradili generalnu probu prije finala Dore, tko će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu?

Nikolina Tomljanović sa suprugom Jakobom prije više od šest godina posvojila je djevojčicu iz Afrike Salome.

''Sali poznaje samo život u Hrvatskoj. Prvog trena potrčala nam je u zagrljaj, postala naša kći i mi njezini roditelji. Te prve sekunde su neopisive, ne mogu se riječima dočarati. Ta ljubav, taj osjećaj, to saznanje i potreba da smo njezini… Taj osmijeh!!!'', ispričala je 2021. za Večernji list.

Elena Tomeček Zdjelar sa suprugom je dobila dvije kćeri, a Ivona Maričić 2018. godine udala se za Anthonyja Kukuljana.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 16 +23 Stela Rade - 13 Celebrity Hrvati poludjeli za harmonikašicom koja nije prošla na Doru, javila joj se čak i Severina, a svi se isto pitaju: ''Zašto ovo nije prošlo?''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 +22 Nika Barišić s obitelji - 6 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene