sigurno je se sjećate!

Rijetki bi danas prepoznali slatkicu s naočalama koja je osvojila srca kolega, zbog dečka je prošla kroz pravi pakao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Abigail Breslin proslavila se zahvaljujući filmu "Mala miss Amerike", a danas ima 25 godina i dalje je aktivna u Hollywoodu.

Američka glumica Abigail Breslin proslavila se zahvaljujući filmu "Mala miss Amerike" kada je imala tek 10 godina, a za tu je ulogu dobila i nominaciju za Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu. Danas 25-godišnja glumica i dalje je na sceni, a još uvijek glumi u filmovima i serijama.

Abigail je odrasla u New Yorku, a njezina je karijera započela kada je imala tek tri godine. Pojavila se u jednoj reklami, nakon koje su je roditelji vodili na audiciju za film "Signs" u kojem je na kraju glumila kćer glavnog lika kojeg je utjelovio Mel Gibson. Imala je manju ulogu u "Princezinim dnevnicima 2" te još nekoliko filmova, a cijeli svijet je počeo brujati o njoj kada je objavljen film "Mala miss Amerike".

Na audiciju za taj film prijavila se kao šestogodišnjakinja, a nije ni slutila da će joj ta uloga još danas biti jedna od najpopularnijih. Osvojila je srca brojnih kolega, a iako nije dobila Oscara na dodjeli kada je bila nominirana, godinu kasnije pojavila se kao prezenterica nagrade. Forbes ju je u to vrijeme svrstao među deset najbogatijih dječjih zvijezda u Hollywoodu, a mlada Abigail nije odustajala od svoje karijere koja je potrajala sve do danas. Ove godine je snimila film "Stillwater" u kojem glumi i Matt Damon, a u intervjuima je često govorila kako smatra da je najbolje tek ispred nje.

Iako je vješto skrivala svoj privatni život, prije četiri godine je otvorila dušu u jednom intervjuu kada je priznala da ju je bivši dečko silovao. Nakon toga joj je dijagnosticiran PTSP, a objasnila je i kako nije policiji prijavila napad jer je bila u potpunom šoku i nije si htjela priznati što se dogodilo. Bojala se da će njezin bivši prijetiti njezinoj obitelji te da će ju ponovno napasti. Danas je aktivna u borbi za ženska prava te je često isticala kako žene ne bi trebale šutjeti kada su takvi gnjusni napadi u pitanju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 4 +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo nastupio u Hrvatskoj Kostajnici, evo kako je pozdravio publiku kada se popeo na pozornicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene