sjajno raspoložen

Petar Grašo nastupio u Hrvatskoj Kostajnici, evo kako je pozdravio publiku kada se popeo na pozornicu

Petar Grašo Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo Galerija

Pjevač Petar Grašo u petak je održao koncert u Hrvatskoj Kostajnici, a publici je poručio da ih je lijepo vidjeti.

Petar Grašo u petak navečer je održao koncert na Kestenijadi u Hrvatskoj Kostajnici, gdje su brojni njegovi obožavatelji uživali u njegovim najvećim hitovima. Neki od njih su se i fotografirali s pjevačem nakon koncerta. Sjajno raspoloženi pjevač publici je poručio da ih je lijepo vidjeti.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

"Lipo vas je vidit. Ne mogu vam reći da vam donosim iz Splita nešto puno sunca jer je i tamo kiša, ali tamo toplo srce i uvijek je sunce", rekao je pjevač na pozornici.

Petar Grašo je posljednjih dana vruća tema svih domaćih medija zbog veze s 14 godina mlađom Hanom Huljić, a nije poznato je li Hana bila na koncertu u publici.

Svi s nestrpljenjem iščekuju hoće li uskoro Grašo komentirati svoju vezu s Hanom, nakon što se ovoga tjedna saznalo da su par. O tome zasad nije htio govoriti za medije i samo je kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost, a ni Hana nije bila puno pričljiva o toj temi. "Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", kazala je za Večernji list.

Nešto rječitiji bio je njezin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju. Romansu s Hanom navodno je započeo još ovo ljeto, a šuška se i da se ona već uselila u njegov zagrebački stan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene