Ganut će vas do suza

Dirljivi status Ornele Vištice: "Pomislila sam neću moći, rasplakat ću se..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Rak je poput boksačkog meča na koji nikad niste pristali, niti ga tražili, a dan vam je da se borite, ne bira ni mjesto ni vrijeme ni godine ni osobe, može se dogoditi svakome od nas".

Mlada glumica Ornela Višticautjelovila je ženu koja boluje od raka za potrebe filma "Mrtve ribe" redatelja Kristijana Milića. Uoči jučerašnje premijere na Pula film festivalu Ornela je podijelila dirljivi status na svom Facebooku, poslavši važnu poruku svima pogođenima okrutnom bolešću. "Igrati ulogu žene koja boluje od raka, a paralelno se bori i za život čovjeka kojeg voli, pokušati osjetiti stanje osobe koja se bori s opakom bolešću bio je veliki zadatak za mene. Moje lice je bila podloga da vizualno približimo koliko možemo izgled žene koja se bori s rakom. Kad sam se pogledala u ogledalo, shvatila sam da jedino moje što je ostalo na mom licu jesu oči", napisala je Vištica.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin S dva filma u Puli! Slavko Sobin se sa snimanja rado vraća u svoju novu kuću na selu, a evo i zašto više ne pomišlja o povratku u grad!

"Sjeli smo u auto. I pomislila sam da neću moći. Neću moći izgovoriti prvu rečenicu. Rasplakat ću se i nećemo moći snimati. Stisnula sam čvrsto rukohvat u autu, dok su mi kroz glavu prolazile slike svih onih ljudi koje sam srela, koji su se borili i koji se bore s tom bolešću. Oni ne plaču, oni se bore. Igraj! Govori! Diši! Razgovaraj! Bori se! Rak je poput boksačkog meča na koji nikad niste pristali, niti ga tražili, a dan vam je da se borite, ne bira ni mjesto ni vrijeme ni godine ni osobe, može se dogoditi svakome od nas. Moj zadatak kao čovjeka i kao umjetnika je osvještavati, pomagati i ukazivati na sve ono što se događa u današnjem društvu. Budite u svakom trenutku podrška onima koji se bore, dajte im snagu i ono najvažnije - ljubav", zaključila je Ornela u svom dirljivom statusu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene