U kinu

Održana premijera dokumentarnog filma 'Barakude'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svečana premijera sportskog dokumentarnog filma "Barakude", čiji je autor proslavljeni američki producent hrvatskih korijena Peter Radovich, održana je večeras u kinu Cinestar u Branimir Centru u Zagrebu.

Jedan od najuspješnijih sportskih redatelja, koji je dobio 28 Emmyja - najprestižnijih nagrada za TV stvaralaštvo - dvije je godine sa svojom američko-hrvatskom tv-ekipom pratio nastupe i treninge naših zlatnih reprezentativaca.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera u Zagrebu Kako izgleda život vaterpolista izvan vode? 'Barakude' dale odgovor

Vaterpolisti u kampanji 'Hrvatska voli vaterpolo': 'Mi smo navikli biti 'goli''

Film počinje sa scenama velikog slavlja hrvatskih vaterpolista nakon osvajanja zlatnog odličja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, a Peter Radovich je preko "zlatnih vaterpolista" želio prikazati i pravo lice vrhunskog sporta.

Zato se s ekipom snimatelja često družio s igračima na pripremama i natjecanjima, ali i u trenucima slavlja i opuštanja u njihovim domovima.

Film je snimljen vrhunskim HD kamerama iznad i ispod vode pa je uspio dočarati ovaj sport na način koji u Hrvatskoj još nije viđen.

Film "Barakude" snimljen je i kao tv serija u tri nastavka i uskoro će ga, zahvaljujući Novoj TV, moći vidjeti i gledatelji diljem Hrvatske. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene