Stala na loptu

Nives Celzijus opet bacila oko na nogometaša: ''Zatreskala sam se na prvi pogled''

Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Instagram) +0 Ruben Loftus-Cheek (Foto: Getty Images) Galerija

Nives Celzijus otkrila je koga to gleda na nogometnom prvenstvu.

Nives Celzijus opet škica jednog sportaša – naravno nogometaša. Ovaj put je bacila na jednog mlađeg, a to koga ljubi saznalo se iz britanskih medija.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Naime, iako je Nives još nedavno na svoju guzu napisala ime Ante Rebića, pa smo svi mislili kako joj je upravo on pao za oko, čini se da seksi Nives uopće nije bacila oko na njega.

"Uživam gledajući Englesku. Primijetila sam Rubena Loftusa-Cheeka prije nego što je počelo prvenstvo i zatreskala sam se na prvi pogled. Odlučila sam da će mi Engleska biti jedan od favorita", piše The Sun.

Ruben Loftus-Cheek i slovi za jednog od najzgodnijih nogometaša, a upravo njega je Nives izabrala kao najzgodnijeg na ovom prvenstvu.

"Mislim da je najslađi igrač na prvenstvu, jedina mu je mana što je premlad", kazala je Nives te tako Rebiću dala do znanja da nije prvi izbor.

Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene