nije imala izbora

Ljepotici prijete smrću zbog fotografije na Instagramu: "Zaslužuješ umrijeti zbog ovoga!"

Alessia Spagnulo (FOTO: Instagram) Alessia Spagnulo (FOTO: Instagram)

Natjecateljica izbora za Miss Italije našla se na meti zlobnih komentatora zbog fotografije koju je objavila na svom Instagramu.

Koliko komentari na društvenim mrežama mogu biti okrutni, na svojoj se koži uvjerila Alessia Spagnulo. Predivna natjecateljica talijanskog izbora za Miss počela je dobivati prijetnje smrću zbog jedne fotografije koju je objavila na svom Instagramu. Posebno je zastrašujuće u cijeloj priči to da spomenuta fotografija prikazuje Allesiju u kupaćem kostimu kako u naručju drži svoju malenu djevojčicu.

 

A post shared by Alessia Spagnulo (@alessiaspagnulo_) on

Pogledaj i ovo showbuzz FBI istražuje slučaj Slavna pjevačica na meti manijaka - prima prijetnje smrću

"Netko mi je napisao 'zaslužuješ umrijeti zbog ovoga', dok je drugi korisnik napisao da ovo nije prirodno. U jednom komentaru stoji i da mi je bolje da budem kućanica", izjavila je 24-godišnjakinja. Allesia ne krije da su je komentari poprilično uzrujali. "Nikada nisam bila izložena ovakvom obliku nasilja i odbijam odgovarati na takve komentare", dodala je atraktivna crnaka za The Sun.

Kćer Chloe na natjecanje je povela jer ju nije imala kome ostaviti na čuvanje. Njezin suprug i majka u to vrijeme bili su na poslu pa je djevojčica pružala podršku majci. U tome je i uspjela. Unatoč zlobim komentarima, Allesia ima razloga za sreću jer je od 129 djevojaka ušla među 18 sretnica koje se bore za drugi krug natjecanja.

 

A post shared by Alessia Spagnulo (@alessiaspagnulo_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene