Dubioza na Dnevnik.hr-u

'Mi smo grupa prezgodnih i pretalentiranih muškaraca iz BiH'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dečki iz Dubioze Kolektiv posjetili su redakciju Dnevnik.hr-a te su nam sve ispričali o novom albumu. Točnije, bili smo na krovu.

Izvrsno raspoloženi bend iz susjedne Bosne i Hercegovine došao je Zagrepčanima poželjeti dobrodošlicu u 'Apsurdistan'. Što su nam dečki iz Dubioze Kolektiv, Armin Bušatlić, Brano Jakubović i Vedran Mujagić, rekli o novom albumu - rekli pogledajte u videu!

Pogledaj i ovo In Magazin: Dubioza Kolektiv - 6 Na najbolji mogući način Energična proslava 20 godina karijere: Dubioza kolektiv obilježila veliki jubilej u svom prepoznatljivom stilu, a jednom se ni sami nisu nadali!

Novi album već je osvojio publiku, a dečki iz Dubioze Kolektiv ponudili su svojoj publici i besplatan download albuma. Izašao je i prvi singl 'Kažu', a dečki pripremaju i turneju po Europi, u jesen se vraćaju u regiju.

>> Dubioza Kolektiv ima spot za pjesmu 'Kažu'!

Dečki u 18 sati imaju i svirku na Cvjetnom trgu ispred Menarta, pa možete i u živo poslušati kako zvuči 'Apsurdistan'.

Čitav album jednako kao i njegov 'vizual' kritika su društvu, kojeg Dubioza kolektiv nimalo ne štedi te mu u lice govori što misli iskreno i ogoljeno do srži: 'Na naslovnici albuma je grb Apsurdistana koji simbolizira ideološki bućkuriš koji služi kao temelj za društveno-političko uređenje države, kombiniran s elementima koji na slikovit način predstavljaju stanovnike Apsurdistana i njihove navike, uvjerenja i sistem vrijednosti.', stoji u opisu novog albuma.

Dubioza o sebi

A kako si sebe opisali? 'To je grupa pretalentiranih i prezgodnih muškaraca iz BIH, koja je spremna podijeliti svoj talent sa svojim obožavateljima – besplatno', šale se dečki Armin i Brano, a cijeli intervju možete pogledati u prilogu!

A kako zvuče, pogledajte u novom spotu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene