Ostvario joj snove!

Može li skuplje: Kylie Jenner pohvalila se ludim rođendanskim poklonom na društvenim mrežama

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Getty) +0 Kylie Jenner (Foto: Getty) Galerija

Kylie Jenner na društvenim se mrežama pohvalila rođendanskim poklonima, no jedan joj je posebno prirastao srcu.

Kylie Jenner uživala je u raskošnoj i raskalašenoj proslavi svog 21. rođendana, a koliko vidimo, uživa i u skupocjenim poklonima koje je dobila od svojih najbližih.

Pogledaj i ovo showbuzz Objavila emotivan video Kylie Jenner javnost obavijestila o promijeni imena svog sina: ''Jednostavno nismo osjećali da je to on''

Slavljenica je tako od svog dragog, repera Travisa Scotta na poklon dobila, ni više ni manje, nego skupocjeni automobil marke Rolls Royce, čime se i sama pohvalila na društvenim mrežama. Točna cijena bijelog, oldtimer automobila, koji je bio parkiran na prilazu i ukrašen velikom crvenom vrpcom, nije poznata ali njegova se vrijednost navodno procjenjuje na 300 tisuća dolara.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Travis joj je posvetio i romantičnu čestitiku na Instagramu kojom joj je poručio da je ona ljubav njegova života. “Sretan rođendan ženice, volim te mamice, ti si moje srce, sve moje. Neka Bog i dalje blagoslovlja tebe i tvoj duh. Ovo je samo početak još svega ljepšeg“, napisao je Travis.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Travis je svojim darivanjem zapravo nastavio tradiciju Kylienog bivšeg dečka Tyge, koji joj je za 18. rođendan poklonio Ferrari, a za 19. Mercedes. Lijepa kolekcija automobila!

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene