velika tuga

Tragedija šokirala glazbeni svijet! Valentina preminula od prevelike doze lijekova

Valentina Fjodorov (FOTO: Facebook) Valentina Fjodorov (FOTO: Facebook)

Valentina Fjodorov, srpska glazbenica koja posljednjih godina živi i radi u Japanu, iznenada je preminula od predoziranja lijekovima.

Glazbena zvijezda u usponu Valentina Fjodorov iznenada je preminula od prekomjerne doze lijekova. 27-godišnja srpska glazbenica preminula je 28. prosinca u Japanu, a tek sada otkriven je uzrok smrti. Njezino srce nije izdržalo dozu lijekova koje je i inače uzimala kao redovnu terapiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavna komičarka i voditeljica Umrla je Joan Rivers

Obitelj mlade glazbenice shrvana je tragedijom, a posebno je utučen Valentinin suprug, producent Aaron Terulli. "Njezino vrijeme tek je dolazilo. Imala je viziju, ali nije izdržala", izjavio je Terulli. "Bila je najljepša žena koju je itko ikada vidio. Svi su je voljeli. Voljela je glazbu, svirala je klavir otkad je bila mala. Glazba je bila njezina strast. Voljela je plesati, a kada je postala DJ, nije mogla prestati sa stvaranjem glazbe”, dodao je utučeni suprug za Blic.

Inače, Valentina je posljednjih godina živjela u Japanu gdje je bila popularna DJ-ica. Nastupala je po poznatim klubovima, ali i najvećim festivalima elektronske glazbe među kojima su "Ultra" i "Fuji Rock Festival".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene