TELEMACH DONOSI

Karaoke izazov: Christian Vale pokazao kako se snalazi s neuvježbanim pjesmama

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Vale u karaoke izazovu +0 Na EON Smart Boxu omogućeno je gledanje TV sadržaja do sedam dana unatrag Galerija

U trećoj emisiji showa Supertalent Christian Vale osvojio je i žiri i publiku, a uoči polufinala pred njega smo stavili zadatak koji nije mogao odbiti. Otkrijete kako se snašao u karaoke izazovu.

Odvjetnik porijeklom iz Venezuele, Christian Vale, od najmlađih dana gaji ljubav prema glazbi. Iako je završio Pravni fakultet i radio kao odvjetnik u Dubaiju, nada se kako će mu nastup u Supertalentu otvoriti nove vidike u pjevačkoj karijeri.

Christian Vale pristao je sudjelovati u pjevačkom izazovu koji nije nimalo lak. Kako je putem EON Smart Boxa omogućeno gledanje TV sadržaja do sedam dana unatrag odlučili smo mu pustiti pjevačke nastupe iz prošle audicijske emisije i vidjeti kako će se snaći. Iako su mu neke pjesme bile poznate, a neke ne – njegov talent nije zakazao. U jednom trenutku smo zaustavili pjesmu i, malo je reći, dogodio se spektakl.

„Zahvalan sam jer imam glazbu u sebi koju mogu dijeliti s ljudima. U ovom izazovu nisam znao sve riječi pjesama, ali mogu pjevati ono što čujem i riječima pratiti glazbu.“

Na EON Smart Boxu omogućeno je gledanje TV sadržaja do sedam dana unatrag Na EON Smart Boxu omogućeno je gledanje TV sadržaja do sedam dana unatrag Foto: Nova Studiio

U pjevačkim nastupima ima iskustva od najranijih dana. Već kao malo dijete, Christian Vale nastupao je u dječjim pjevačkim emisijama, a do danas je razvio kontakte iz muzičkog svijeta s kojima stvara svoju glazbu. U videu otkrijte kakvu poslasticu sprema ovaj svestrani pjevač.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene