Stiže novi show

Jeste li spremni dobro se nasmijati i zabaviti? Naše zvijezde jesu jer kreću na začarano putovanje!

Zvijezde pod hipnozom (Foto: Dnevnik.hr) Zvijezde pod hipnozom (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zvijezde pod hipnozom (Foto: Dnevnik.hr) Zvijezde pod hipnozom (Foto: Dnevnik.hr) Publika sudjeluje u hipnozi (Foto: Dnevnik.hr) Dušan Bučan (Foto: Dnevnik.hr) Timoteo Crnković (Foto: Dnevnik.hr) Timoteo Crnković (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Edo Drakulić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U novom zabavnom showu "Zvijezde pod hipnozom" hipnotizer Timoteo Crnković provest će javnosti poznate osobe kroz ludo putovanje. Ne propustite doznati što će sve zvijezde napraviti u tom stanju.

Svijet hipnoze intrigantno je mjesto koje se seli na vaše male ekrane. Od ove subote naše će poznate zvijezde, pa čak i neke goste iz publike, hipnotizirati i testirati u najluđim scenarijima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

''Scenska hipnoza ustvari je scenski prikaz moći sugestije u kojem je meni kao hipnotizeru bitno da se hipnotizirana osoba osjeća dobro, a publika zabavljeno'', objašnjava Timoteo Crnković. 

Nakon što je proveo više od desetljeća usavršavajući svoje hipnotičke vještine, zvijezde mu se jednostavno nisu uspjele oduprijeti.

''Nisam očekivao od nekih da će se toliko prepustiti i otkriti svoje novo lice o kojem nismo puno znali'', priča Timoteo. 

Već u prvoj epizodi nasmijat će vas Ricardo Luque, koji će pod hipnozom postati, među ostalim, snagator opsjednut vlastitim mišićima, a Edvin Liverić naći će se u insceniranoj prometnoj nezgodi s bivšim boksačem Stjepanom Božićem. Ovim zabavnim minutama zvijezde pod hipnozom će voditi hipnotizer Timoteo, a kroz cijelu emisiju voditelj Dušan Bućan.

''Kad sam poečeo raditi sa Timoteom i sa zvijezdama malo možda jesam bio skeptik, nisam bio siguran je li to zaista tako ili nije, ali moram priznati iznimno sam se zabavio, svako snimanje je uvijek veselo i vjerujem da će se krajnji rezultati vidjeti'', govori nam Dušan. 

Svoje viđenje hipnoze u emisiji dat će skeptici, koje u prvoj epizodi predstavljaju Maja Šuput i Stjepan Božić.

''Bilo je jako zanimljivo, jedva se čekam vidjeti na televiziji, ali s druge strane malo me strah da sam ispao budala. Nadam se da nisam, da će se svima svidjeti'', kaže nam Edo Drakulić. 

''Ja sam siguran i garantiram ljudima koji se tu večer prikuju za kauč da će bit zadovoljni'', siguran je Mate Bulić. 

Pripremite se na obilje zabave i zvijezde u izdanju u kojem ih nikada niste vidjeli.

''Ja sam Timoteo Crnković, očekujem vas pred televizorima tijekom emisije Zvijezde pod hipnozom, očekujte neočekivano'', poručio je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Razveo se Davor Bernardić: Samozatajnoj bivšoj supruzi davao je instrukcije, a onda su se zaljubili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene