Omiljeno lice TV ekrana

Lokvičani su se vratili, a baba Zorka otkrila nam je što nas očekuje u drugoj sezoni serije ''Na granici''!

Nina Erak (Foto: Dnevnik.hr) Nina Erak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Erak (Foto: Dnevnik.hr) Nina Erak (Foto: Dnevnik.hr) Nina Erak (Foto: Dnevnik.hr) Nina Erak (Foto: Nova TV) Nina Erak (Foto: Nova TV) Nina Erak (Foto: PR) Nina Erak i Nadia Cvitanović (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) +0 Žarko Radić, Nina Erak, Milan Štrljić (Foto: PR) Galerija

Gledatelji su s nestrpljenjem dočekali povratak popularne serije ''Na granici'', a povratak Lokvičana okupio je više od 625 tisuća gledatelja ispred malih ekrana. U najpoznateijem televizijskom selu u Hrvatskoj nikad nije dosadno. Na njihovu čelu i dalje je baba Zorka. Ta je uloga Nini Erak donijela mnogo novih obožavatelja koji su jedva čekali snimiti s njom selfie. A ljeto je provela odmarajući se uz jednu buduću kraljicu.

''Mislim da ću vam priuštiti razna iznenađenja. Zapravo, očekujemo neočekivane obrate i povrate. Od ljubavi do tuge, ma ima svakavih varijanti. Ja sam baš jučer pogledala nakon dugo vremena. Prošle sezone kako smo snimali, zapravo nisam stigla uopće gledati, osim nešto na snimanju, što bih gledala u montaži. I jučer sam se ugodno iznenadila'', otkrila nam je glumica Nina Erak. 

Pogledaj i ovo Ekipa serije na Granici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Oproštaj! Tužni jer je došao kraj: Završile su zgode i nezgode omiljenih likova u najpoznatijem televizijskom selu

Već u prvim epizodama druge sezone vidjeli smo kako Ljubo osvaja Zorku ljubavnim stihovima.

''Bilo je smiješno zato što je Žarko jako duhovit i baš je smiješan i super kolega. Inače, mi smo jedna stara ljubav, još smo u Histrionima radili prije 30-ak godina, više ni sama ne znam koliko. Isto smo igrali ljubavnike, samo smo sad, eto, malo stariji'', priča nam Nina Erak. 

Serija ''Na granici'' rušila je rekorde gledanosti prošle sezone, a i prve epizode nove također su na samom vrhu gledanosti. Za ovu je ulogu Nina Erak morala, pomoću šminke, nabaciti koju godinu.

''Pa, govore mi privatno, što mi zapravo imponira, 'joj, pa niste tak stari ko na televiziji'. Rekoh, 'o, vidite, kamera čuda stvara, ta maska čuda stvara'. Ma mislim, kaj nisam, jesam. Ne mogu čak više reći ni da sam u najboljim godinama'', šali se. 

Baba Zorka jedno je od omiljenih lica malih ekrana koju gledatelji jednostavno obožavaju. Takvu popularnost glumica, kaže, nije ni zamišljala.

Apsolutno da, toliko sam se naselfala ove godine s ljudima, da sam stvarno iznenađena. Jedna žena je ovo ljeto na Krku izašla s blagajne, bio je ogroman red na blagajni, juri za mnom do WC-a, ja gledam i mislim što sad ta žena hoće, a ona: 'Može selfie, može selfie?' Ljudi gledaju, ostavila je cijeli red na blagajni da bi se mogla sa mnom slikati.

Tako ju je Zorka pratila čak i na odmoru, koji je provela na Krku u društvu buduće kraljice Švedske.

''U jednom malom mjestu gdje imamo malu kućicu u Vantačićima. Slučajno su njezini prijatelji iz Švedske kupili tamo isto kućicu, nije to neka kućerina i ona je došla k njima u posjet i jedno jutro na plaži, a ona kraj mene. Nisam mogla vjerovati, mislila sam da je neka dvojnica. Na kraju se ispostavilo da je to zaista ona. Onda smo se družili, sprijateljili, jedna predivna jednostavna žena i bila mi je zbilja čast upoznati ju'', otkrila nam. 

Previše vremena za odmor nema. Za nešto više od mjesec dana očekuje ju premijera predstave u njezinu matičnom kazalištu Kerempuh, u kojoj igra glavnu ulogu.

''Zove se 'Doma je najbolje'. Govori uglavnom o raspadu i sastavljanju jedne obitelji. Tamo glumim jednu big mamu. Ovdje sam big baba, a tamo big mama.

Kao mama, privatno, iznimno je ponosna na svoju kćer Petru, koja je krenula roditeljskim stopama.

''Dajemo savjete jedna drugoj. Sad smo već došle u fazu kad više ona meni daje savjete i više ona mene pazi i čuva nego ja nju. Ja sam nju otpustila što se toga tiče, ona ima angažman u Zagrebačkom kazalištu mladih, pa smo daleko jedna od druge'', kaže nam. 

U dvije predstave čak su i dijelile pozornicu.

''U početku mi je bilo malo stresno, ali zbog toga što sam u potpunosti zanemarila sebe. Mislila sam 'što će ona, kako će ona'. Međutim, dobro je, smirila sam se i opustila'', kaže nam. 

Smireno i s veseljem očekuje i nove epizode serije "Na granici".

Zato budite već večeras pred malim ekranima. Lokvičani vas čekaju u 21:20 s uzbudljivim akcijama i humorističnim zapletima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) +3 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Celebrity Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene